ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΨΟΥΣ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ – ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Στα θετικά μηνύματα από το πεδίο του τουρισμού για τη φετινή χρονιά αναφέρεται σε συνέντευξή της στο ethnos.gr η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, επισημαίνοντας πως η διαφαινόμενη αυτή δυναμική πορεία «είναι η ασπίδα μας για την αντιμετώπιση κάθε κρίσης».

Σε συνέντευξη της στο ethnos.gr αναφέρεται σε ένα νέο, ψηφιακό και πιο ευέλικτο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ύψους 30 εκατομμυρίων που θα προσφέρει επιδότηση τουριστικών δαπανών για 200.000 άτομα.

«Η κυβέρνηση η οποία στήριξε επιχειρήσεις και εργαζόμενους στην πιο δύσκολη στιγμή της πανδημίας με ένα πρωτοφανές πακέτο μέτρων ύψους 43 δις ευρώ, θα συνεχίσει την στήριξη εν όψει των νέων αυτών παγκόσμιων κρίσεων για όσο χρειαστεί. Μέρος αυτής της στήριξης θα είναι και ένα νέο, ψηφιακό και πιο ευέλικτο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ύψους 30 εκ. € που θα προσφέρει επιδότηση τουριστικών δαπανών για 200.000 συμπολίτες μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Ζαχαράκη στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Κοκκαλιάρη.

Παράλληλα η Σ. Ζαχαράκη υπογραμμίζει πως την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μια νέα δόση πληρωμών για το πρόγραμμα του 2021. Πάνω από 2 εκατομμύρια θα πληρωθούν σε ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία με στόχο να γίνονται πληρωμές ανά 15 ημέρες, μέχρι την αποπληρωμή του πλήρους ποσού.

Πηγή: Εthnos.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *