Breaking News
O ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜOΣ ΜΕΤA ΤΗΝ ΑΠOΡΡΗΤΗ ΕΝΗΜEΡΩΣΗ ΣIΣΙ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΙAΔΗ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕIΤΕ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤEΣ»
ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: O ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΟ ΠΙΟ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ» DEBATE
ΚΑΡE – ΚΑΡE Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ… ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΚΡOΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ – ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ CHARLIE HEBDO ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
Μ. ΠΟΜΠΕΟ: ΚΑΛΕΣΕ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ
ΙΤΑΛΙΑ: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΡΕΙΣ NAVTEX ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΌ 27 ΕΩΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
STANDARD & POOR’S: ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ ΒΒ- ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΒΙΕΝΝΗΣ
24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ WEBINAR ΤΟΥ ΚΕΔΙΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, 19-20/10/2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΚΑΒΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ – ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 50
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ
ΚΟΡΟΝΟΪOΣ: ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚH 290 ΑΠO ΤΑ 841 ΝEΑ ΚΡΟYΣΜΑΤΑ, ΑΡΝΗΤΙΚO ΡΕΚOΡ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ – 10 ΝΕΚΡΟI
ΓΚ. ΜΑΓΙΟΡΚIΝΗΣ: ΤΑ ΚΡΟYΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΔΙΠΛΑΣΙAΣΤΗΚΑΝ ΜEΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜAΔΑ
YΠΕΞ: Η ΕΛΛAΔΑ ΧΑΙΡΕΤIΖΕΙ ΤΗ ΜOΝΙΜΗ ΕΚΕΧΕΙΡIΑ ΣΤΗ ΛΙΒYΗ
ΜΕ ΝEΑ ΝAVTEX ΑΠΑΝΤAΕΙ Η ΤΟΥΡΚIΑ ΣΤΗΝ ΝAVTEX ΤΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ “ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ” ΑΛΑΝ ΠΑΡΚΕΡ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Βρετανός σκηνοθέτης Άλαν Πάρκερ.

Είχε σκηνοθετήσει γνωστές ταινίες όπως το «Εξπρές του μεσονυχτίου», τους «Ανήλικους ριφιφίδες» (Μπάγκσι Μαλόουν), «Ο Μισισιπής καίγεται», «Εβίτα».

Ο Πάρκερ γεννήθηκε στο Ίσλινγκτον σε εργατική οικογένεια και από τα 18 του άρχισε να εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης, κάτι που επέδρασε στο στιλ του. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από μακρά ασθένεια, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Η πρώτη του ταινία είναι το περίφημο Bugsy Malone του 1976, αλλά τα πάντα άλλαξαν με το τρομακτικό Εξπρές του Μεσονυκτίου που γύρισε το 1978.

Ο συνθέτης του «Εβίτα», Andrew Lloyd Webber έγραψε στο Twitter ότι ο Πάρκερ ήταν «ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που πραγματικά κατανοούσαν τα μιούζικαλ στην οθόνη».

Φιλμογραφία

1974: Our Cissy
1974: Footsteps
1975: The Evacuees (TV)
1976: Bugsy Malone
1978: Midnight Express
1980: Fame
1982: Shoot the Moon
1982: Pink Floyd – The Wall
1984: Birdy
1987: Angel Heart
1988: Mississippi Burning
1990: Come See the Paradise
1991: The Commitments
1994: The Road to Wellville
1996: Evita
1999: Angela’s Ashes
2003: The Life of David Gale 

Πηγή: Αpotis4stis5.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *