Breaking News
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΚΟΙΝH AΣΚΗΣΗ ΕΛΛAΔΑΣ – ΓΑΛΛIΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚH ΜΕΣOΓΕΙΟ
ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ -ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ
MOODY’S: Ο ΕΡΝΤΟΓAΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕYΣΕΙ ΤΗ ΛIΡΑ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚH ΚΡIΣΗ: ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓIΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΘEΝΩΣΗΣ
ΚΡIΣΙΜΟ 48ΩΡΟ: ΣΤΟ ΙΣΡΑHΛ Ο Ν. ΔEΝΔΙΑΣ – ΑYΡΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟYΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝAΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΜΠEΟ
Ν .ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΏΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;
ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΗΛ: ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ
ΣIΦΗΣ ΜΙΓAΔΗΣ: Ο ΠΙΛOΤΟΣ ΠΟΥ ΠEΤΑΞΕ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜEΝΟ ΚΙΝΗΤHΡΑ ΠAΝΩ ΑΠO ΤΗΝ ΑΘHΝΑ
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ – ΛAΡΙΣΑ: ΚΑΤEΛΗΞΕ ΜΙΑ 81ΧΡΟΝΗ – ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ 27ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡEΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑHΛ ΣΥΝΑΝΤHΘΗΚΕ Ο Ν. ΔEΝΔΙΑΣ
ΝEΑ ΖΗΛΑΝΔIΑ: ΕΘΝΙΚO LOCKDOWN ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕIΑ, ΜEΤΡΑ ΣΤΟ OΚΛΑΝΤ
Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΣΤΙΣ 13-14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ: “ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ”
ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ;
Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ…..
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ “ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ” ΑΛΑΝ ΠΑΡΚΕΡ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Βρετανός σκηνοθέτης Άλαν Πάρκερ.

Είχε σκηνοθετήσει γνωστές ταινίες όπως το «Εξπρές του μεσονυχτίου», τους «Ανήλικους ριφιφίδες» (Μπάγκσι Μαλόουν), «Ο Μισισιπής καίγεται», «Εβίτα».

Ο Πάρκερ γεννήθηκε στο Ίσλινγκτον σε εργατική οικογένεια και από τα 18 του άρχισε να εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης, κάτι που επέδρασε στο στιλ του. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από μακρά ασθένεια, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Η πρώτη του ταινία είναι το περίφημο Bugsy Malone του 1976, αλλά τα πάντα άλλαξαν με το τρομακτικό Εξπρές του Μεσονυκτίου που γύρισε το 1978.

Ο συνθέτης του «Εβίτα», Andrew Lloyd Webber έγραψε στο Twitter ότι ο Πάρκερ ήταν «ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που πραγματικά κατανοούσαν τα μιούζικαλ στην οθόνη».

Φιλμογραφία

1974: Our Cissy
1974: Footsteps
1975: The Evacuees (TV)
1976: Bugsy Malone
1978: Midnight Express
1980: Fame
1982: Shoot the Moon
1982: Pink Floyd – The Wall
1984: Birdy
1987: Angel Heart
1988: Mississippi Burning
1990: Come See the Paradise
1991: The Commitments
1994: The Road to Wellville
1996: Evita
1999: Angela’s Ashes
2003: The Life of David Gale 

Πηγή: Αpotis4stis5.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *