Breaking News
ΣΤΑ OΡΙA ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕIΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ – ΕΠIΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ ΤΟ ΣAΒΒΑΤΟ
ΤΑ 66Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ
Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜ ΝΤΟΝΙΛΟΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ CIA
Η ΜΕΓAΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦH ΤΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ ΣΤΗ ΜEΣΗ ΑΝΑΤΟΛH
ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ
26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠOΣΟ ΕYΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕI ΚΑΝΕIΣ ΝΑ «ΧΑΚAΡΕΙ» 45 ΕΚΑΤ. ΔΟΛAΡΙΑ ΑΠO ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜIΣΜΑΤΑ
ΤO ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚO ΝΑΤΟ, O «ΡΑΓΙΣΜEΝΟΣ» ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚOΣ ΔΕΣΜOΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡIΑ BIDEN
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ;
Η ΤΟΥΡΚIΑ ΠΛΗΣΙAΖΕΙ ΣΤΑ OΡΙΑ ΤΗΣ EΚΡΗΞΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΡΑΒIΑΣΗ ΜEΤΡΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟY: ΣYΛΛΗΨΗ 19 ΑΤOΜΩΝ ΣΕ ΔΙΑΜEΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΝEΡΓΕΙΑ ΠΑΡAΝΟΜΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜOΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛIΝΟ: ΑΥΤΟΚIΝΗΤΟ EΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠYΛΗ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡIΑΣ
ΕΛΒΕΤIΑ: ΤΖΙΧΑΝΤIΣΤΡΙΑ Η 28ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤEΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑIΡΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤAΣΤΗΜΑ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΛHΦΘΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤIΑΣ ΜΠAΜΠΗΣ ΒΩΒOΣ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: ΝEΟ «ΜΑYΡΟ» ΡΕΚOΡ ΜΕ 562 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜEΝΟΥΣ – 101 ΘAΝΑΤΟΙ, 2.135 ΚΡΟYΣΜΑΤΑ
ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟI ΣYΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓAΝ ΠΡΟΚΑΛΟYΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚH ΤΡΙΒH ΣΤΟ AKP
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΠΤΗ;

Tου Jacques Henry

Ο Δρ Richard Horton, αρχισυντάκτης The Lancet: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούμε να δημοσιεύουμε αποτελέσματα κλινικών ερευνών, επειδή οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν τόση οικονομική δύναμη και χρησιμοποιούν τέτοιες μεθοδεύσεις που μας αναγκάζουν να δεχόμαστε επιστημονικές ανακοινώσεις μεθοδολογικά τέλειες αλλά στο βάθος λένε αυτό που θέλουν αυτές…!»

 Όταν ο Δρ Richard Horton, αρχισυντάκτης του διάσημου περιοδικού της ιατρικής επιστήμης The Lancet, αρχίζει να αμφιβάλλει για την επιστήμη, δεν πρέπει κανείς να πάρει τα σχόλιά του ελαφρά.

Παραθέτω τον Δρ. Horton: «Αυτή η αντι-επιστημονική υπόθεση είναι απλή: μεγάλο μέρος της επιστημονικής βιβλιογραφίας, ίσως το μισό, είναι απλώς παραποιημένη. Διαβρωμένη από την ελλιπή αριθμό των δειγμάτων που μελετήθηκαν, πρακτικά ανεπαίσθητα παρατηρούμενα αποτελέσματα, διερευνητικές αναλύσεις και άχρηστα πειραματικά πρωτόκολλα χωρίς να ξεχνάμε τις κατάφωρες συγκρούσεις συμφερόντων, συν την εμμονή για την επιδίωξη αμφίβολων τάσεων της εκάστοτε μόδας. Η επιστήμη στράφηκε προς το σκοτάδι».

Δεν μπορούμε να συνοψίσουμε καλύτερα τη φθαρμένη κατάσταση της επιστημονικής ειλικρίνειας και για μια φορά δεν θα μιλήσω για το κλίμα αλλά για την ιατρική έρευνα αν και αυτή η παρατήρηση μπορεί να εφαρμοστεί πλήρως στην έρευνα για το κλίμα. Πρώτο σημείο που έθεσε ο Δρ. Horton, η έννοια της αξιολόγησης ευτελίζεται πλέον για να έχουν ομάδες πίεσης το μεγαλύτερο κέρδος και στην ιατρική έρευνα αυτές είναι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Ο Δρ Horton το αναγνωρίζει, ακόμη και το σεβαστό ίδρυμα που είναι το The Lancet ελέγχεται πρακτικά από το λόμπι των φαρμάκων. Ακόμα και τα χειρόγραφα που υποβάλλονται για δημοσίευση δεν μοιάζουν πλέον με επιστημονικό έργο. Με την πρώτη ανάγνωση, καταλαβαίνουμε ότι οι συγγραφείς των άρθρων κατάφεραν να επιτύχουν αποτελέσματα σύμφωνα με μια υπόθεση που υπαγορεύτηκε από τις εταιρείες που χρηματοδοτούν αυτές τις εργασίες.

Ο γιατρός Marcia Angell, αρχισυντάκτης του εξίσου αναγνωρισμένου New England Medical Journal, συμφωνεί με τον Horton:

«Είναι απλώς αδύνατο να πιστέψουμε στην εγκυρότητα των δημοσιευμένων κλινικών ερευνών ή να βασιστούμε στην κρίση αναγνωρισμένων ιατρικών αρχών. Μετά από είκοσι χρόνια ως αρχισυντάκτης αυτού του περιοδικού, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αυτή η αηδιαστική παρατήρηση.”

Ο αριθμός των επιστημονικών απατών έχει γίνει απίστευτος. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις που αφορούν, παράδειγμα, σε ορισμένα εμβόλια και χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες παραβιάζουν κατάφωρα τη διεθνή σύμβαση του Ελσίνκιγια την ιατρική ηθική και την ορθή εργαστηριακή πρακτική. Το ίδιο ισχύει για μεγάλο αριθμό φαρμάκων των οποίων οι δυσμενείς και ακόμη και τοξικές επιπτώσεις έχουν κρυφτεί εν γνώσει τους από αυτές τις ίδιες φαρμακευτικές εταιρείες. Η συντριπτική πλειονότητα της έρευνας για τον καρκίνο είναι μόνο απατηλές. Ο Δρ John Bailer, Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν χρησιμοποιεί ρητορικά σχήματα όταν λέει:

Καρκίνος, ζώα και φθόριο

«Η γενική μου αίσθηση είναι ότι το εθνικό ερευνητικό πρόγραμμα για τον καρκίνο έχει αποτύχει πλήρως». Και προσθέτει: «η συντριπτική πλειονότητα των φαρμακολογικών θεραπειών για τον καρκίνο ήταν πλήρης φιάσκο». Αναγνωρίζει ότι η πλειονότητα των κονδυλίων που προορίζονται για την έρευνα για τον καρκίνο έχουν διατεθεί για έρευνα σε ζώα, η οποία είναι εντελώς άχρηστη, καθώς οι άνθρωποι προφανώς δεν λειτουργούν σαν εργαστηριακά ζώα. Σχεδόν όλες οι αντικαρκινικές θεραπείες έχουν ανακαλυφθεί και αναπτυχθεί σε νοσοκομεία και όχι στο εργαστήριο με ζώα, ωστόσο το κύριο μέρος των ερευνητικών κονδυλίων διατίθεται σε φαρμακευτικά εργαστήρια που χρησιμοποιούν αυτά τα ζωικά μοντέλα μακριά από την πραγματικότητα και ως εκ τούτου άχρηστα.

Μία από τις μεγαλύτερες απάτες των τελευταίων 30 ετών είναι το φθόριο, για το οποίο λέγεται ότι βελτιώνει την υγεία των δοντιών και του σκελετού. Δεν υπάρχουν πλέον φαρμακευτικές εταιρείες που εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο, αλλά κατασκευαστές απορρυπαντικών και εταιρείες ύδρευσης που προσθέτουν φθόριο στο νερό! Ο Δρ Irwin Bross, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας για τον Καρκίνο Sloan-Kettering, μιλάει χωρίς περιστροφές για το φθόριο στην οδοντόκρεμα και το νερό της βρύσης:

Τρεις από τους τέσσερις συντάκτες επιστημονικής μελέτης στο The Lancet, που «αποδείκνυε» ότι η υδροξυχλωροκίνη δεν ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ανακάλεσαν τις υπογραφές τους. Η δύναμη του χρήματος έχει διαβρώσει τα πάντα: πολιτικούς, επιστήμονες, γιατρούς, εκδότες…

«Το φθόριο προκαλεί περισσότερους καρκίνους από όλες τις άλλες χημικές ουσίες. Έφτασα σε αυτό το επιστημονικά και βιολογικά προφανές συμπέρασμα μετά από 50 χρόνια έρευνας για τον καρκίνο. ”

Οι καρκίνοι που προκαλούνται από φθόριο είναι διπλάσιοι από τον καρκίνο του μαστού και, ακόμα χειρότερα, διπλάσιοι από τον καρκίνο του πνεύμονα των καπνιστών. Η μεγάλη ανησυχία είναι ότι αυτό το φθόριο βρίσκεται σε όλα τα βιομηχανικά ποτά, σόδες, μπύρες και άλλους χυμούς φρούτων. Με το πρόσχημα της βελτίωσης της οδοντικής υγείας, το φθόριο στην οδοντόκρεμα και το νερό αποτελεί επίσης, σύμφωνα με τον γιατρό Dean Burk, έγκλημα των δημόσιων αρχών όταν ευνοούν την εμφάνιση εκατομμυρίων περιπτώσεων καρκίνου. Τέλος, για την ιστορία, καμία από τις λεγόμενες επιστημονικές εργασίες σχετικά με τις επιπτώσεις της κάνναβης στον πόνο ή τον καρκίνο δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο σοβαρών κλινικών μελετών που να έχουν αναγνωριστεί για την εντιμότητά τους.Εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται αντι-επιστήμη.

Τελικά, ο επιστημονικός κόσμος επιστρέφει με μεγάλα βήματα στην εποχή των αλχημιστών και ακόμη χειρότερα στην εποχή των σπηλαίων. Όταν η επιστήμη υποχωρεί όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, τότε όλη η ανθρωπότητα υποχωρεί. Και παραδόξως, οι εκδότες επιστημονικών περιοδικών είναι επίσης συνένοχοι σε αυτήν τη μείωση της επιστημονικής ποιότητας επειδή ενδιαφέρονται για τον παράγοντα που λέγεται κυκλοφορία του περιοδικού τους. Κατά κάποιον τρόπο, “πρέπει να αυξήσουν την κυκλοφορία” ακόμα και σε βάρος των πιο βασικών κανόνων της τιμιότητας και της ηθικής. Προφανώς, αυτή η κατάσταση δεν αφορά μόνο στη βιο-ιατρική έρευνα…

Με πληροφορίες από: Reseauinternational.net/corruption-de-la-science-la-recherche-medicale-majoritairement-frauduleuse

Mετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Notes :

– https://en.wikipedia.org/wiki/Declaration_of_Helsinki

– https://www.youtube.com/watch?v=ClqK7XvfLg0

– http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2964337/

– http://www.thelancet.com/pdfs/journals/lancet/PIIS0140-6736%2815%2960696-1.pdf

source : https://fr.sott.net

 

(To άρθρο εκφράζει αποκλειστικά προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις του συντάκτη)

Πηγή: Anixneuseis.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *