ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
“ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΝΟ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ; ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΟΣ

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του, αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση.

Άλλωστε γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους ο πλοιοκτήτης στην επιστολή παραίτησής του αφήνει αιχμές για την διαχείριση της υπόθεσης και στέλνει ουσιαστικά μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του και την αγάπη του για την πατρίδα, μιλώντας μάλιστα για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»!

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Πάνου Λασκαρίδη

«Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση. Παραιτούμαι γιατί δεν πρόκειται με την παρουσία μου να ευλογήσω τη συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που έχουν αναλάβει ορισμένοι μέσα από την Ένωση, μαζί με διάφορα media εγνωσμένης «αξιοπιστίας».

Δεν θα απολογηθώ όμως σε κανέναν άλλον, που με αφορμή αυτή την ελεεινή δημοσιογραφία, θεώρησε σκόπιμο να τη χρησιμοποιήσει για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Όσο για την ουσία των κατηγοριών που περιελάμβανε η δήλωση της Ενώσεως, υπάρχουν πολλοί άλλοι, πλέον κατάλληλοι, να κρίνουν και τον πατριωτισμό μου και την αγάπη μου για την πατρίδα. Για το εάν σέβομαι τους θεσμούς και εάν αγαπώ την Ελλάδα και τη Ναυτιλία μας, μπορούν να το κρίνουν άλλοι και σας παραπέμπω στις δεκάδες φορές που έχω ξεκάθαρα δηλώσει τις θέσεις μου υπέρ της σημασίας της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Κοντολογίς και εν κατακλείδι, αρνούμαι να συνεχίσω να υπηρετώ την Ένωση υπό την τωρινή Προεδρία και υπό αυτές τις συνθήκες και έτσι παραιτούμαι και από αυτήν και από το Διοικητικό της Συμβούλιο με σημερινή ημερομηνία».
Πηγή: Europost.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *