Breaking News
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ – ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ… ΔΑΡΒΙΝΟ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΡΟΜΟ 700 ΧΛΜ. ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: 84 ΜΝΗΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΘΟ
ΔΡOΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑIΑΣ ΑΘHΝΑΣ ΜΕ ΤΕΡAΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣIΑ
ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΚΑΡ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
DW: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ;
ΝEΑ ΕΠIΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣIΑΣ ΣΤΟΝ ΤΖEΦΡΙ ΠAΙΑΤ – ΠΩΣ ΑΝΤEΔΡΑΣΕ Ο IΔΙΟΣ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟ ΕΣΠΕΥΣΜEΝΑ Ο ΠΡOΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒIΑΣ
ΜΥΘΙΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ;
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΩΟ
Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ INSTAGRAM – ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ INFLUENCERS
ΕΠΙΣΗΜΟ: ΝΕΟ SKODA OCTAVIA
17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΟΣΜΟΣ
SUZI TROS: Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Κωστής Χριστοδούλου

Το μπιστρό και coctail bar, Suzi Tros, άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νότινγκ Χιλ με στόχο να γνωρίσει στους Λονδρέζους, μεταξύ των άλλων, μεζέδες της Βόρειας Ελλάδας

«Σούζυ τρως», η εμβληματική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα προς την καρατερίστρια Ρένα Πασχαλίδου, έγινε από τα τέλη Ιουνίου, ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα το » Suzi Tros», αποτελεί spin off του πολυ επιτυχημένου Mazi που άνοιξε, επίσης στο Νότινγκ Χιλ, πριν από 7 χρόνια.

Η ομάδα του Mazi

Πίσω από την νέα προσπάθεια κρύβεται το ζευγάρι των Ardrien Carre και Χριστίνας Μουράτογλου με την τελευταία να έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Το μενού του Suzi Tros επιμελήθηκε ο μεγαλωμένος στον Παναμά, Γιάννης Σκοτίδας, σεφ του Mazi.

Όπως αναφέρει το hot-dinners, υπάρχουν αρκετά πιάτα με γεύσεις από την Βόρεια Ελλάδα, όπως οι κροκέτες μετσοβόνε με μαρμελάδα από μπέικον, η ψητή μελιτζάνα με ταχίνι και μέλι, οι καρδιές αγκινάρας «Α λα Πολίτα», τα γεμιστά κολοκυθάκια, τα κεφτεδάκια με τζατζίκι κ.α.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο είναι θετικές εάν κρίνουμε από τα 4/5 αστέρια που έδωσε η κριτικός της Evening Standard μετά από την γευστική δοκιμή που είχε. Η Fay Mascheler, πέρα από την αναλυτική αναφορά στα τυριά, τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο άρθρο της και για το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης, το Αρμενοβίλ.

Suzi Tros: Η ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου έγινε εστιατόριο στο Λονδίνο

Εκτός από το κομμάτι του μπιστρό το Suzi Tros διαθέτει και κοκτέιλ μπαρ όπου πέρα από τα κοκτέιλ με την μαστίχα και τις άλλες ελληνικές γεύσεις φιλοξενούνται ελληνικά κρασιά από ανεξάρτητους Έλληνες παραγωγούς καθώς και μία πλούσια λίστα από μπύρες.

Πηγή: News247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!