ΑΘΛΗΤΙΚΑ
SUPER LEAGUE: ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος της Super League, η οποία διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7/11).

Από την πρώτη απώλεια βαθμών στο «Απόστολος Νικολαϊδης» – το 0-0 με τον ΟΦΗ – έρχεται το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ως εκ τούτου δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της εξάδας. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται να ανασυνταχθούν έπειτα από την ήττα που γνώρισαν από την Κοπεγχάγη, για τους ομίλους του Conference League.

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής, ωστόσο, ανοίγει το Σάββατο παράλληλα σε δύο γήπεδα (17:15): στο Ηράκλειο ο «μετρ των ισοπαλιών», ΟΦΗ, περιμένει τον -ουραγό και δίχως νίκη- Ατρόμητο, ενώ την ίδια ώρα στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός ευελπιστούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από ένα και πλέον μήνα.

Λίγο αργότερα στη Ριζούπολη (19:30), η ΑΕΚ φιλοδοξεί να πάρει το «τρίποντο» επί του Απόλλωνα Σμύρνης που θα τη φέρει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της κατάταξης.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αστέρας κοντράρεται με τη Λαμία στην Τρίπολη (15:00) ενώ λίγο αργότερα στο Πανθεσσαλικό (17:15) προβλέπεται μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Βόλο και τον Άρη.

Το… επιδόρπιο σερβίρεται σε Λεωφόρο και Πειραιά (19:30), όπου παράλληλα με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους ομίλους του Europa League, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον άκρως μαχητικό Ιωνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

17:15 ΟΦΗ – Ατρόμητος (Cosmote Sport 3)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (Νοvasports 2)

19:30 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ  (Cosmote Sport 2)

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (Νοvasports Prime)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Άρης  (Cosmote Sport 2)

19:30 Ολυμπιακός – Ιωνικός (Νοvasports Prime)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ  (Cosmote Sport 1)

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *