ΑΘΛΗΤΙΚΑ
SUPER LEAGUE: ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (6/2, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Παράλληλα, φουντώνει η «μάχη» για μια θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα PlayOff και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το έργο του για να πλησιάσει ή έστω να διατηρηθεί κοντά στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο μιας κι επόμενος αντίπαλός του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έρχονται από την ήττα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ που ήταν η δεύτερη διαδοχική έπειτα από την εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν εναγωνίως να σταματήσουν το αρνητικό σερί ώστε να μείνουν εντός εξάδας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πηγαίνει στη γειτονική Νεάπολη για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ο οποίος δείχνει πιο ήρεμος αναφορικά με την παραμονή, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Κάτι που δεν ισχύει, σε καμία περίπτωση, για Ατρόμητο και ΟΦΗ. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τον ΟΦΗ, ο οποίος ευελπιστεί να επιστρέψει στις θέσεις των PlayOff. Η δε «Ελαφρά Ταξιαρχία» φιλοξενείται από την ΑΕΚ των δύο σερί ηττών – από Βόλο εντός και Άρη εκτός – και της… μουρμούρας στα πρόσωπα των Αργύρη Γιαννίκη, Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναζητούν την επιστροφή στα «τρίποντα» μετά τις ήττες που γνώρισαν μεσοβδόμαδα σε Πειραιά και Τρίπολη, αντίστοιχα. Την τρίτη διαδοχική του επιτυχία θα ψάξει ο Άρης που κοντράρεται με τον επικίνδυνο Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ευελπιστεί να κάνει έξι τις διαδοχικές επιτυχίες του καθώς κοντράρεται στο «Αθανάσιος Διάκος» με την ημιφιναλίστ του Κυπέλλου, Λαμία.

Η 22η αγωνιστική:

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΝΠΣ Βόλος Novasports Prime

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 2

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

15:00 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Cosmote Sport 1

17:15 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – Ολυμπιακός Cosmote Sport 2

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Novasports Prime

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Αστέρας Τρίπολης Cosmote Sport 1

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ Novasports Prime

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *