ΕΛΛΑΔΑ
OΙ ΤΟYΡΚΟΙ «ΜΑΡΚAΡΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤEΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣYΝΟΡΑ

Το τουρκικό κράτος «μαρκάρει» τους μετανάστες που στέλνει στα σύνορα για να μπορεί να τους παρακολουθεί και να τους ελέγχει όπως προκύπτει από φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια στον Έβρο βρέθηκαν μέχρι και περούκες τις οποίες φέρονται, σύμφωνα με μαρτυρίες να φορούν οι νεαροί άνδρες που φτάνουν στην περιοχή ώστε να είναι ευκολότερη η «σκηνοθεσία» των τουρκικών αρχών. Μe drones καθοδηγούν τις ρίψεις των δακρυγόνων προς την ελληνική πλευρά

Μια απόλυτα σκηνοθετημένη και κυρίως καθοδηγούμενη από την Τουρκία, διαδικασία είναι η εισβολή που επιχειρείται από μετανάστες στην Ελλάδα καθώς και τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στα σύνορα του Έβρου.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν τα όσα γίνονται. Μετανάστες που έχουν «μαρκαριστεί» με νούμερα από τις τουρκικές αρχές θυμίζοντας άλλες εποχές και καθεστώτα, περούκες γυναικείες που κουβαλούν και σύμφωνα με μαρτυρίες φορούν νεαροί άνδρες για να δείχνουν από μακριά γυναίκες πρόσφυγες αλλά και οργανωμένες επιθέσεις με δακρυγόνα και καπνογόνα καθοδηγούμενα από drones που δείχνουν τις θέσεις των ελληνικών αρχών συνθέτουν το παζλ..

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στην περιοχή του Σουφλίου διαπιστώθηκε ότι το τουρκικό κράτος «μαρκάρει» ανθρώπους με μια μέθοδο που παραπέμπει ασφαλώς σε απάνθρωπα καθεστώτα.

Περούκες που βρέθηκαν από το στρατό στην όχθη του ποταμού στην περιοχή των Φερών:

Άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής προετοιμάζουν το drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε:

 

 

 

 

 

Πηγή: Liberal.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *