ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
METAXA GROUP: ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ GREEK HOSPITALITY AWARDS

Για την  ιστορική ευκαιρία που έχει σήμερα η Ελλάδα,   να αλλάξει και να αναβαθμιστεί, έκανε λόγο ο CEO του Metaxa Hospitality Group, Ανδρέας Μεταξάς, με την ευκαιρία της διάκρισης «Greek Hospitality Leader» για το έργο του και τη προσφορά του, στην ανάδειξη και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Ειδικότερα, τέσσερα βραβεία απέσπασε το Metaxa Hospitality Group κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards της Ethos Media.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος και το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort απέσπασαν «Gold» βραβεία αντίστοιχα στις κατηγορίες «Best Greek Sustainable Hotel» και «Best Greek Green Resort», ενώ το εστιατόριο Alios Ilios του ξενοδοχείου Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, βραβεύτηκε με «Silver» βραβείο στην κατηγορία «Best Greek Hotel Dining Experience».

Μάλιστα, ο κ. Μεταξάς, τιμήθηκε με τη διάκριση «Greek Hospitality Leader» για το έργο του και τη προσφορά του, στην ανάδειξη και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και δήλωσε:

«Νιώθω μεγάλη τιμή για την αναγνώριση της προσπάθειάς του Ομίλου μας, μέσα από τα 4 βραβεία που αποσπάσαμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η  φιλοξενία έχει χρέος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή, προσθέτοντας: «Αυτό το χρέος βαραίνει τη δική μας γενιά ξενοδόχων και είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθούμε επάξια. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες». 

Σημειώνεται πως το Metaxa Hospitality Group, με σεβασμό στους ανθρώπους, είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα προστατεύσει τους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και συνολικά το τουριστικό προϊόν της χώρας.

 Έτσι, ο Όμιλος υιοθετεί πιστά τις νομοθετικές αποφάσεις, σέβεται τις προσωπικές επιθυμίες, αλλά διατηρεί αδιαπραγμάτευτες τις εταιρικές αξίες με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Υπενθυμίζεται ότι το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις, Όμιλος ξενοδοχείων. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του.

Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, η οποία έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Πηγή: Vradini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *