Breaking News
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ: “ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ – ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: “Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 67” – Η ΣΠΑΝΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στο Extra tv και στον Νίκο Νικολόπουλο στην εκπομπή «Το Μαξίμου ακούει;» (10-4-26) για το Άγιο Πάσχα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στο «Onechannel» με τον Βαγγέλη Καποδίστρια 17-4-26 !
Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ 100 ΧΡΟΝΩΝ
20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΛΛΑΔΑ
EΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΑΘHΝΑΣ: 140 AΤΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠAΡΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 24.00.ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟI ΚAΛΕΣΑΝ ΕΝΙΣΧYΣΕΙΣ.

Μπορεί εδώ και εβδομάδες τα νυχτερινά κέντρα να σταματούν τη λειτουργία τους τα μεσάνυχτα, μπορεί χθες Σάββατο να ήταν το πρώτο βράδυ απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30, ωστόσο, κάποιοι επιμένουν να μην τηρούν τα μέτρα.

Αυτό συνέβη σε κλαμπ της οδού Λιοσίων, όπου λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο μετά από πληροφορίες ότι το μαγαζί συνέχισε να λειτουργεί με κλειστές πόρτες. Όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, διαπίστωσαν ότι εντός του χώρου υπήρχαν ακόμη δεκάδες θαμώνες και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις καθώς η θερμοκρασία… ανέβηκε επικίνδυνα.

Επί τόπου έφτασαν περισσότερα από 10 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οικείων Αστυνομικών Τμημάτων, μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τζιπ της ΟΠΚΕ με πάνοπλους αστυνομικούς. Για περίπου μισή ώρα συνεχίζονταν οι αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους του καταστήματος, με την ΕΛ.ΑΣ. να μπαίνει τελικά μέσα και να διαπιστώνει ότι εντός του κλαμπ βρίσκονταν συνολικά 141.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ έγιναν και 5 προσαγωγές εκ των οποίων οι 3 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα τους και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τέλος, στο κατάστημα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναμένεται να σφραγιστεί.

 

 

Πηγή:Huffingtonpost.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner