ΕΛΛΑΔΑ
ATHENS FLYING WEEK: ΜΑΓΝΗΤΙΣΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟ RAFALE ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Το μαχητικό αεροσκάφος Rafale έκλεψε την παράσταση στη φετινή Athens Flying Week 2022, που διοργανώνεται στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.


Το γαλλικής κατασκευής μαχητικό αεροσκάφος, που πρόσφατα απέκτησε η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας, έδωσε στους επισκέπτες της διοργάνωσης μια πολύ ικανοποιητική γεύση των δυνατοτήτων του πραγματοποιώντας ελιγμούς κατά τη διάρκεια ενός tactical demonstration.

Παράλληλα, η γαλλική Dassault, κατασκευάστρια εταιρεία του Rafale, είχε περίπτερο στο χώρο της Athens Flying Week, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να μάθει όλα τα «μυστικά» του υπερσύγχρονου αεροσκάφους.

rafale1
rafale2
rafale3

Δεν ήταν, όμως, μόνο το Rafale καθώς το ελβετικό F18C Hornet, το αεροσκάφος του τηλεοπτικού Maverick από την ταινία Top Gun, επίσης, μαγνήτισε τα βλέμματα των περίπου δέκα χιλιάδων θεατών – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών – που βρέθηκαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

afw


Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε χτές το απόγευμα . Το κυριακάτικο πρόγραμμα αρχίζε περίπου στις 12:00 και διέρκεσε πέντε ώρες.

Photo: Mερος του φωτογράφικου υλικου: Γεωργιος Μοσχονας

Πηγή: Protothema.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *