ΕΛΛΑΔΑ AΛΙΜΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ... ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ
AΛΙΜΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ… ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αναφέρει πως σε σχολική μονάδα της περιοχής τα παιδιά έκαναν μάθημα στο κρύο καθώς ο διευθυντής του σχολείου δεν ασχολείτο με το συγκεκριμένο θέμα επειδή το θεωρούσε «προσβλητικό» και «μειωτικό» για τα καθήκοντά του.

Στην ίδια ανάρτηση ο δήμαρχος Αλίμου υποστηρίζει ότι διαπιστώνοντας την κατάσταση, ο Δήμος παρενέβη και άναψε τη θέρμανση.

 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αλίμου αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται.

Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου! Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους…

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό…

Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές.

Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο επικεφαλής του Σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια “υποτιμητικά” για το κύρος του ζητήματα.

Αντί για πολλά άλλα, και πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν, δύο μόνο λέξεις μου έρχονται στον νου και ας τις ακούσουν καλά οι αρμόδιοι: ΝΤΡΟΠΗ!! και ΚΑΤΑΝΤΙΑ….»

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, 09:25

 

 

Πηγή: Liberal.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *