ΕΛΛΑΔΑ
AΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ομάδα νεαρών βγήκε από το πανεπιστήμιο εκτοξεύοντας μολότοφ και αντικείμενα σε αστυνομικούς – Έσπασαν και στάσεις λεωφορείων.

 

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η λεωφόρος Αθηνών μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν αργά τη νύχτα έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όταν ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι νεαροί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ τρία τουριστικά λεωφορεία τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από την πύλη επί της λεωφόρου Αθηνών με αποτέλεσμα το ένα να καεί ολοσχερώς και τα άλλα δύο να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.

geoponiki_epeisodia___6_
geoponiki_epeisodia___2_
geoponiki_epeisodia___4_

 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από την πύλη του Πανεπιστημίου και άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή.

geoponiki_epeisodia___7_

geoponiki_epeisodia___8_

Κάποιοι από τους νεαρούς πέταξαν βόμβες μολότοφ και ξεκίνησαν να σπάνε τις στάσεις του λεωφορείου έξω από το Γεωπονικό. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών ενώ στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες που επιχείρησαν προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά στα φλεγόμενα λεωφορεία.

geoponiki_epeisodia___12_
geoponiki_epeisodia___1_
geoponiki_epeisodia___9_
geoponiki_epeisodia___10_
geoponiki_epeisodia___11_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Protothema.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *