Breaking News
ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΛΠΙΔΟΦOΡΟΣ: ΛΥΠAΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝA ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔYΝΗ ΠΟΥ AΘΕΛA ΜΟΥ ΠΡΟΚAΛΕΣΑ ΣΕ ΚΎΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟYΣ ΑΔΕΛΦΟYΣ ΜΟΥ
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ 2021: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ
ΑΠIΣΤΕΥΤΟ: ΕΔΕ ΑΝΤI ΕΠΑIΝΩΝ ΑΠO ΤΟ ΑΡΧΗΓΕIΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟYΣ ΠΟΥ ΑΠEΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝIΑ ΚΡΑΤΟΥΜEΝΟΥ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ
ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ακριβώς ωριμάζουν οι άντρες και τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Άλλωστε, κάποιοι άνθρωποι γίνονται ενήλικοι στα 15 ή 16, ενώ άλλοι φέρονται σαν παιδιά μέχρι τα 30 ή 40.

Δείτε παρακάτω 8 χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν τους συναισθηματικά ώριμους άντρες από τους ανώριμους.

“Γιατί δεν βάφεις τα μαλλιά σου ξανθά;” “Καλό θα ήταν να ήσουν λίγο πιο αδύνατη.” Ένας άντρας που σας αγαπάει πραγματικά δεν θα μιλήσει ποτέ για την εμφάνισή σας με αυτό τον τρόπο. Μιλώντας με αυτό τον τρόπο δεν προσπαθεί να σας βοηθήσει, αλλά προσπαθεί σκόπιμα να πλήξει την αυτο- εκτίμησή σας.

Αν έχετε μια υγιή σχέση, δεν χρειάζεται να κρύβετε τίποτα ο ένας από τον άλλον, είτε πρόκειται για μηνύματα στο Facebook, είτε για τις αποθηκευμένες επαφές στο κινητό σας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει, ότι ο σύντροφός σας μπορεί να ψάχνει τις τσέπες σας ή να σηκώνει το κινητό σας.

Όταν ήμασταν έφηβοι, μπορούσαμε να κλειστούμε στον εαυτό μας και να αφεθούμε στον δικό μας κόσμο κάθε φορά που αντιμετωπίζαμε δυσκολίες. Ένας ώριμος άντρας ξέρει, ότι για να επιλύσει ένα πρόβλημα, είτε οικογενειακό, είτε επαγγελματικό θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και όχι να φύγει μακριά. Ένας ώριμος άντρας ξέρει πότε να λύσει ένα πρόβλημα και πότε να αποφύγει έναν καυγά.

Το να είσαι ώριμος άντρας δεν σημαίνει, ότι είναι αναίσθητοι ή αδιάφοροι. Ένας ώριμος άντρας δεν φοβάται να δείξει την τρυφερή και ρομαντική του πλευρά, επειδή ξέρει ότι το να εκφράζει τα συναισθήματά του δεν τον κάνει λιγότερο άντρα,

Κάποιοι άντρες ξοδεύουν ακόμα και το τελευταίο τους ευρώ σε ένα εστιατόριο, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες ή να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι στην μέση της εβδομάδας και να πάρουν την επόμενη μέρα άδεια από την δουλειά. Τέτοιου είδους άντρες δεν μπορούν να σχεδιάσουν ή να σκεφτούν το αύριο. Στην πραγματικότητα, ένας μεσήλικας άντρας που φέρεται σαν έφηβος είναι αρκετό για να τρελάνει μια γυναίκα. Ωστόσο, δεν σημαίνει, ότι η ζωή πρέπει να είναι βαρετή, απλά δεν χρειάζεται να ζείτε μόνο για το σήμερα.

Όλοι άντρες χρειάζονται να βγαίνουν έξω με τους φίλους του, αλλά δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε δεύτερη σε σχέση με τους φίλους του. Ο άντρας που ακούει μόνο τις συμβουλές των φίλων του και αγνοεί αυτά που του λένε οι αγαπημένοι του έχει τουλάχιστον ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας ώριμος άντρας θα βρει πάντα χρόνο για να περάσει με τους γονείς του. Ξέρει, ότι το να φροντίζει τους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, γνωρίζει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να αγαπάει και να φροντίζει την μαμά του και να την κάνει κέντρο της ζωής του.

Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο σωματική, αλλά και ψυχολογική βία. Αν βιώνεται οποιοδήποτε είδος βίας στο σπίτι, σταματήστε να δικαιολογείτε και φύγετε αμέσως μακριά από αυτόν τον άντρα. Ένας ώριμος άντρας δεν χτυπάει ποτέ μια γυναίκα, ανεξάρτητα από το πόσο θυμωμένος είναι.

Πηγή: Citypatras.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *