ΕΛΛΑΔΑ
28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μετά την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός αποφάσισε τη ματαίωση των παρελάσεων και στη Θεσσαλία, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε ο κ. Αγοραστός αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, η ματαίωση των παρελάσεων μαθητικών και στρατιωτικών για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη τη Θεσσαλία.

Η απόφαση ελήφθη, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, του μεγάλου αριθμού ημερήσιων κρουσμάτων, της πίεσης στα νοσοκομεία, της αύξησης του ιικού φορτίου στα λύματα και της αύξησης των μολύνσεων στις σχολικές μονάδες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλειος Πινακάς, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γιώργος Δοδοντσάκης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Κατερίνα Καραγιώργου, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Βασιλική Ζιάκα και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, Ταξίαρχος Χρήστος Σιμούλης.

Photo: Φωτ. ΑΠΕ – ΜΠΕ

26.10.2021 • 16:33

 

 

 

Πηγή: Kathimerini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *