LIFESTYLE
ΧΩΡΙΣΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Χωριστούς δρόμους στη ζωή τους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι, το οποίο συγκατοίκησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι, αποφάσισε τελικά να χωρίσει!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bloko.gr, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Α’ Αθηνών κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία ένα έγγραφο, με το οποίο ενημέρωνε για την αλλαγή διεύθυνσης της διαμονής του.

O Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση το εν λόγω έγγραφο, από το κέντρο της Αθήνας που είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι.

Η είδηση ενισχύεται και από το γεγονός ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάτμο, όπου διατηρεί εξοχικό, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας το Σαββατοκύριακο το πέρασε στην Αθήνα όπου και επισκέφτηκε το Bazaar της ζωοφιλικής ένωσης Ηλιούπολης.

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2017 και η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι. Τότε είχαν περάσει κάποιες μέρες μαζί στο νησί της Αποκάλυψης, το όποιο είναι το αγαπημένο ησυχαστήριο της Τζένης.

Govastileto.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *