Breaking News
H EE ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η “ΣΙΩΠΗ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ: “ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ – ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: “Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 67” – Η ΣΠΑΝΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στο Extra tv και στον Νίκο Νικολόπουλο στην εκπομπή «Το Μαξίμου ακούει;» (10-4-26) για το Άγιο Πάσχα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στο «Onechannel» με τον Βαγγέλη Καποδίστρια 17-4-26 !
Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ 100 ΧΡΟΝΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΝ. ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ – ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΣΤ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτής Σερρών, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», όπως γνωστοποίησε το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη με ανακοίνωσή του.

«Η απόφαση αυτή ήταν ήδη ειλημμένη από τον ίδιο και γνωστοποιημένη σε μας, αλλά αποφασίστηκε να ανακοινωθεί μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η εκλογική μάχη» αναφέρει το κόμμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μεγαλομύστακα «για την προσφορά του και το κοινοβουλευτικό του έργο».

Σε επιστολή του ο κ. Καρβούνης ευχαριστεί τον κ. Λεβέντη για την συνεργασία τους, αλλά και τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. «Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα… Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή  διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας» αναφέρει.

Πηγή: Pronews.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner