ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο LEWIS HAMILTON ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES S-CLASS;

Η ναυαρχίδα της Mercedes, η S-Class είναι παραδοσιακά ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μοντέλα στον κόσμο και η τελευταία γενιά της, που παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγους μήνες φυσικά και δεν αποτελεί την εξαίρεση.

Για την προώθηση της ναυαρχίδας της η Mercedes επιστράτευσε μέχρι και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 Lewis Hamilton, ο οποίος στο βίντεο που ακολουθεί, μαζί με τον συνιδρυτή της Nvidia Jensen Huang, παρουσιάζει τα στοιχεία που του έκαναν εντύπωση στην S-Class.

Όπως τις δυνατότητες αυτόνομης στάθμευσης ή το Dynamic Select Feature που προβλέπει τι ακολουθεί στη διαδρομή και κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Επίσης τόνισε πως μπορεί επαγγελματικά να πρέπει να οδηγεί όσο πιο γρήγορα γίνεται -η Mercedes άλλωστε τον πληρώνει για αυτό με περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο- αλλά στις μετακινήσεις του επιζητά την άνεση και την ηρεμία.

Ο Jensen Huang με τη σειρά του στάθηκε πιο πολύ στην τεχνολογία του αυτοκινήτου και στα πολύ καλά γραφικά του ψηφιακού πίνακα οργάνων αλλά και της μεγάλη οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα. Λογικό άλλωστε από τη στιγμή που η S-Class διαθέτει συνολικά τρεις κάρτες γραφικών της εταιρείας του, της Nvidia.

Πηγή: Newsbomb.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *