ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤΕΝΙΣ: ΠΡΟΩΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Εφιαλτικό ήταν το ντεμπούτο της Μαρίας Σάκκαρη στο αμερικανικό τουρ, αφού η Ελληνίδα τενίστρια, γνώρισε την ήττα από την Σέλμπι Ρότζερς με 2-0 σετ.

Η Σάκκαρη από το ξεκίνημα του αγώνα δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό, με την Σέλμπι Ρότζερς να «καθαρίζει» την αναμέτρηση σε 72 λεπτά με 2-0 σετ (6-1, 6-3).

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε πολλά λάθη και κακό ποσοστό στο σερβίς, με την Ρότζερς να εξελίσσεται σε κακό μπελά για την Σάκκαρη, αφού αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια με την Αμερικανίδα.

Η 29χρονη Αμερικανίδα, η οποία προερχόταν από την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας της και τη νίκη επίσης με 2-0 σετ επί της Μπιάνκα Αντρέεσκου, ήταν σαφώς πιο έτοιμη σε αυτή την επιφάνεια από τη Σάκκαρη, που έδωσε τον πρώτο της αγώνα μετά από το Wimbledon και τον πρώτο της σε σκληρή επιφάνεια από τον Μάρτιο.

Η Ρότζερς τελείωσε τον αγώνα με 16 winners και μόλις 8 αβίαστα λάθη, την ώρα που η Σάκκαρη είχε 15 winners με 27 αβίαστα λάθη, δηλαδή περισσότερα από τα τριπλάσια.

Η Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να παίξει περισσότερους αγώνες στις σκληρές επιφάνειες της Αμερικής την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα αγωνιστεί στο 1000άρι του Καναδά στο Τορόντο.

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *