ΔΙΕΘΝΗ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ

Ο Αμερικανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γουόλι Αντεγιέμο θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τους ομολόγους του και να συζητήσει τρόπους που θα ενισχύσουν τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην Ρωσία ως απάντηση για την εισβολή της στην Ουκρανία, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο Αντεγιέμο θα συζητήσει επίσης για την επιπλέον οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία που θα ελαχιστοποιήσει τις οικονομικές συνέπειες από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επιβολή μιας τιμής πλαφόν στις εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Στο Παρίσι ο Αντεγιέμο θα συναντηθεί με στελέχη χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και μια ομάδα ακαδημαϊκών και οικονομολόγων.

 

 

 

Πηγή: Capital.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner