Breaking News
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ: “ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ – ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: “Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 67” – Η ΣΠΑΝΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στο Extra tv και στον Νίκο Νικολόπουλο στην εκπομπή «Το Μαξίμου ακούει;» (10-4-26) για το Άγιο Πάσχα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στο «Onechannel» με τον Βαγγέλη Καποδίστρια 17-4-26 !
Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ 100 ΧΡΟΝΩΝ
20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2025: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΟΥΤΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ατύχημα που κόβει την ανάσα είχε κατά τη διάρκεια της 5ης ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις 2025 το αυτοκίνητο με το Νο 49, με οδηγό τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη.

Το πλήρωμα που άνοιξε τον φετινό αγώνα με την υπερειδική διαδρομή (Super Special Stage) στο Ζάππειο, την Πέμπτη 26 Ιουνίου, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του, λόγω του τρομακτικού συμβάντος που είχε στη Θήβα.

Το αυτοκίνητό τους, Skoda Fabia Rally2 EVO, αναποδογύρισε και βγήκε εκτός δρόμου κατεστραμμένο. Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Τις εικόνες από τη στιγμή που χάνουν τον έλεγχο του οχήματος μετέδωσε ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο.

Πηγή: Ιeidiseis.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner