Breaking News
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/26 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΟ ART TV !
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ NEWS (22/4/26) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !
ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
FNB OPINIOΝ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ”
Uncategorized
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΚΑΡ ΕΝΟΨΕΙ ΙΜΙΩΝ: “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”-“ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ”

Συνεχίζει την πολεμική ρητορική ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ενόψει και της επετείου των Ιμίων. Οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου, συνοδεύουν φυσικές προκλήσεις στο Αιγαίο και γύρω από τις ελληνικές βραχονησίδες.

 

Σε δηλώσεις του στη βάση συντήρησης των αεροσκαφών της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα αλλά και στις εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

«Συνεχίζουμε την παρουσία μας στην Γαλάζια πατρίδα όπου υπάρχουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας», τόνισε ο Χουλουσί Ακάρ.

«Όταν το κάνουμε αυτό με όλη την ειλικρίνεια μας προσπαθούμε να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας με όλους τους γείτονες μας και κυρίως με την Ελλάδα. Όμως λόγω κάποιων πολιτικών παραγόντων και λανθασμένων υπολογισμών τα γεγονότα διαστρεβλώνονται. Γίνονται κάποιες προκλήσεις. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως αυτά δεν έχουν κάποια αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

«Η Τουρκική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο. Σε ζητήματα οικονομικά, στρατιωτικά και ασφάλειας, στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο δεν μπορούμε να εγκρίνουμε κανένα θέμα που να μην υπάρχει η Τουρκία. Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι. Από την άλλη όμως σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως δεν υποχωρούμε από κανένα δικαίωμα μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Pentapostagma.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner