ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του πολιτισμού, του θεάτρου και της τηλεόρασης μετά την τραγική είδηση της απώλειας του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Ηλίας Ζερβός.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

“Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι.”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε το 1956 στην Κωνσταντινούπολη. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις σπουδές του στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Από το 1982 μέχρι το 2012, είχε παίξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ενώ η πορεία του στην τηλεόραση ξεκίνησε το 1987 και συνεχίστηκε μέσα από πολλούς ρόλους και γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Οι πιο γνωστές εξ αυτών, ήταν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” όπου έκανε τον Νίκο Γρέβια, δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, αλλά και το “Άκρως Οικογενειακόν”, όπου υποδύθηκε επίσης τον δικηγόρο (Ηλία Χατζηδημητρακόπουλο) και “συνάδελφο” του Γιάννη Μπέζου.

Έχει παίξει σε πολλά ακόμη γνωστά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το “Λίφτινγκ”, την “Πολυκατοικία”, ενώ τελευταία του συμμετοχή ήταν στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Πηγή: Νews247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *