LIFESTYLE
ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΑ

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης.

«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω, θέλαμε να κάνουμε την πλάκα μας, να παίξουμε μουσική, να εκφράσουμε αυτό που νιώθαμε. Δεν ήταν ο στόχος μας οι γκομενούλες.

Αυτές έρχονταν ούτως ή άλλως, το ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουμε μουσική», είπε ο Πασχάλης για την αρχή της καριέρας του.

Περιγράφοντας την αρχή της πορείας του στη μουσική ο Πασχάλης, αναφέρθηκε στο πρώτο τραγούδι που έγινε επιτυχία αλλά και στη δημιουργία του συγκροτήματος «The Olympians».

«Η μοίρα όρισε τις κινήσεις μας. Μετά από δύο μήνες που έγιναν οι ‘Olympians’ παίζαμε ‘Τον τρόπο’ και το ‘Σχολείο’. ‘Ο τρόπος’ είχε τέτοια δυναμική και παρουσία.

Κάτι έχει αυτό το τραγούδι, είναι από αυτά τα πρωτότυπα που ξεχωρίζουν, έγινε μεγάλη επιτυχία και ακουγόταν παντού. Έτσι ξεκίνησε ένα νέο κίνημα, το μοντέρνο ελληνικό τραγούδι».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος κάνει εμφανίσεις με το συγκρότημά του, αποκαλύπτει τον φόβο για τη φωνή του.

«Κάνω εμφανίσεις παρέα με τέσσερις μουσικούς. Είμαι συγκροτηματάκιας, μ’ αρέσει το συγκρότημα, μετακινούμαστε όλοι μαζί. Φοβήθηκα μη χάσω τη φωνή μου, αλλά πάντα την πρόσεχα. Χρειάζεται ζέσταμα πάντα πριν τραγουδήσεις».
Πηγή: Νewsit.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *