Breaking News
ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – “Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ”
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 1H MAIOY 1976 – ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
1 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «NET 24» στο EXTRA tv (30/4/26) για τον ήρωα της δημοκρατίας, Αλέκο Παναγούλη !
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή «ΝΕΤ 24», με τον Βασίλη Ταλαμάγκα στo Extra tv, 30-4-26, 10:00 μ.μ., για το αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη !
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ BOTAS

Ο ουγγρικός ενεργειακός όμιλος MVM συμφώνησε να αγοράσει περίπου 300 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) φυσικού αερίου από την τουρκική ενεργειακή εταιρεία BOTAS.

Αυτή η στρατηγική συμφωνία αποτελεί μέρος της συνολικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για ενίσχυση της εθνικής ενεργειακής αυτάρκειας“, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ουγγρικής κυβέρνησης Ζόλταν Κόβατς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας και στη σταθεροποίηση των τιμών του φυσικού αερίου, δεδομένης της διεθνούς ενεργειακής κρίσης που προκαλείται από τις συγκρούσεις και τις κυρώσεις“, πρόσθεσε.

Η συμφωνία έκλεισε κατά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ουγγαρία την Κυριακή και οι λεπτομέρειες αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε ο Kovacs.

Σε ανακοίνωση της BOTAS η συμφωνία χαρακτηρίζεται ως “πρωτοποριακή” που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Τουρκία εξάγει φυσικό αέριο σε μη γειτονική χώρα και αναφέρεται ότι θα ενισχύσει την ασφάλεια του ευρωπαϊκού ενεργειακού εφοδιασμού.

Πηγή: Capital.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner