Breaking News
Ο Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή «ΝΕΤ 24», με τον Βασίλη Ταλαμάγκα στo Extra tv, 30-4-26, 10:00 μ.μ., για το αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη !
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΣΚ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ
ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΤΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
ΕΛΛΑΔΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟ ΑΓIΑ ΣΟΦIΑ: ΔΕΚΑΕΞAΧΡΟΝΗ EΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩH ΤΗΣ ΑΠO COVID

Δεκαεξάχρονη έχασε χθες τη ζωή της από κορωνοϊό. Μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Αγία Σοφία έχοντας χάσει τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατό να αναταχθεί. Στο πλαίσιο των προσπαθειών ελήφθη δείγμα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος (μοριακή εξέταση) η οποία και έδειξε ότι το κορίτσι ήταν θετικό στον ιό.

 Η Φιλιππινέζα μητέρα της, όπως αναφέρει η ΕΡΤ,  είπε στους γιατρούς ότι το παιδί την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη υπέφερε από διάρροια και εμετούς, ενώ από την Τετάρτη άρχισε να νιώθει πόνο στο στήθος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία διενεργείται. Εκτιμάται ότι είτε επηρεάστηκε από τη λοίμωξη covid19 η καρδιακή λειτουργεία, είτε ότι επρόκειτο για θρόμβωση, ως συνέπεια της μόλυνσης από τον ιό. Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού είχε χάσει τη ζωή του πριν από έναν χρόνο από καρδιακό νόσημα.

Στη μονάδα λοιμώξεων του Αγία Σοφία νοσηλεύονται συνολικά 12 παιδιά διαφόρων ηλικιών έως την ηλικία των 15 ετών ανάμεσά τους και δύο νεογνά από μητέρες θετικές.

Η ζωή κανενός από αυτά δεν διατρέχει κίνδυνο. Τις τελευταίες εβδομάδες, κατά την κορύφωση του τρίτου κύματος παρατηρείται αυξημένος ο αριθμός των παιδιών που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ κατά τους προηγούμενους μήνες τα παιδιά που νοσηλεύονταν στην μονάδα covid ήταν συνήθως δύο έως τρία.

Όλοι οι εργαζόμενοι γιατροί και νοσηλευτές που προσπάθησαν να επαναφέρουν το 16χρνο κορίτσι στη ζωή είναι πλέον σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται πως στην χώρα μας έχει καταγραφει ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 37 ημερών και μίας 16χρονης στην Θήβα.

Photo: Eurokinissi/Mπόλαρη Τατιάνα

 

 

Πηγή: Naftemporiki.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner