Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο σήμερα το μεσημέρι, όταν ένα όπλο ένστολου εκπυρσοκρότησε από μόνο του.
Ευτυχώς η σφαίρα που βγήκε από το περίστροφο σφηνώθηκε στο πάτωμα και δεν εξοστρακίστηκε.
Το περιστατικό έγινε σήμερα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επί της Λεωφόρου Μεσογείων, κατά την διάρκεια περίθαλψης ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος μεταφέρθηκε από συναδέλφους του στο τμήμα επειγόντων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς λίγο νωρίτερα είχε τραυματιστεί.
Την στιγμή που ο ένστολος επρόκειτο να εξεταστεί του ζητήθηκε όπως είναι φυσιολογικό να βγάλει την εξάρτηση του. Τότε το περίστροφο ακουμπώντας πάνω στον πάγκο, εκπυρσοκρότησε με την σφαίρα που ήταν μέσα στη θαλάμη του όπλου να καρφώνεται στο πάτωμα του νοσοκομειακού χώρου.
Επικράτησε πανικός και αναστάτωση τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους ασθενείς που βρίσκονταν στον χώρο, ωστόσο ευτυχώς η τύχη ήταν με το μέρος των παρισταμένων αφού η σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε αφού ο κίνδυνος για τραυματισμό θα ήταν σίγουρος.
Πηγή: Vradini.gr
















Leave a comment