You are here: Home / ΑΠΟΨΕΙΣ / ΜAΖΗΣ: ΚΟΜΜEΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚEΨΕΙΣ ΤΟYΡΚΩΝ ΕΠΙΣHΜΩΝ – AΜΕΣΗ ΑΠEΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚOΠΩΝ
Tου Ιωάννη Μάζη *
Είμαστε φοβικοί απέναντι στις απειλές των Τούρκων.Ο καθηγητής γεωπολιτικής μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 για την επίσκεψη του Τούρκου υφυπουργού Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στη Θεσσαλονίκη και στη Θράκη.
Σε μια κίνηση που «μυρίζει» “μπαρούτι” προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έστειλε στη Θράκη τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν.
.
Ο Κιράν τον περασμένο Μάρτιο, εν μέσω της απόπειρας εισβολής χιλιάδων μεταναστών στον Έβρο, είχε παρομοιάσει την κατάσταση με το … Άουσβιτς.
Ο κ. Κιράν ήρθε στη Θράκη για να… εμψυχώσει τους φορείς που χρησιμοποιούνται ως «πιόνια» από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή
*O Ιωάννης Μάζης είναι Καθηγητής & διπλωματούχος Α.Τ. Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Είναι επίσης Δρ. Γεωγράφος/Γεωπολιτικός, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οικονομική Γεωγραφία με τετραετείς σπουδές στο Ανώτατο Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Γεωγραφίας του Universite Aix-Marseille II στο Aix en Provence της Γαλλίας.
(Το άρθρο εκφράζει αποκλειστικά προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις του συντάκτη)
Πηγή: Enoplos.gr
Το είδαν: 76
















Leave a comment