Breaking News
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/26 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΟ ART TV !
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ NEWS (22/4/26) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !
ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
FNB OPINIOΝ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ”
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΑΣΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας, μετά το επεισόδιο που συνέβη το πρωί της Κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος μέχρι στιγμής πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το corfutvnews.gr.

Αρχικά είχε γίνει λόγος ότι ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα ένα άτομο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένο ένα ακόμα άτομο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί κάποιες πληροφορίες, χωρίς να έχουν διασταυρωθεί ακόμη, αναφέρουν ότι ο δράστης ενδεχομένως να κρύβεται στη περιοχή.

Τα θύματα είναι ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, που ωστόσο πηγαινοερχόταν τακτικά στη Γαλλία για δουλειές, και μια Ελληνίδα.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας ήταν επίσης Έλληνας, και κατά πληροφορίες νοίκιαζε το σπίτι όπου κατοικούσε από τη γυναίκα που σκότωσε.

Η γυναίκα ήταν ιδιοκτήτρια και του σπιτιού όπου διέμενε το δεύτερο θύμα της επίθεσης. Παρότι αρχικά πληροφορίες ανέφεραν πως τα δύο θύματα ήταν ζευγάρι, τελικώς κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο δράστης και η γυναίκα θύμα φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές, άγνωστης μέχρι στιγμής φύσης.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράστη μετά τον εντοπισμό των δύο νεκρών και αναγκάστηκαν να μπουν στο σπίτι του, καθώς ο ύποπτος δεν απαντούσε στα καλέσματά τους.

corfutvnews.gr

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Dasia-Kerkyra-Foniko-1.jpeg
corfutvnews.gr
Με πληροφορίες από Corfu News.gr & Cnn.gr

 

 

Πηγή: Capital.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner