ΕΛΛΑΔΑ
ΘΡΗΝΕΙ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»: ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θρηνεί η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς «έσβησε» στην άσφαλτο εργαζόμενη της εκπομπής του ΑΝΤ1…

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (01-04-2021) ότι η οδηγός σε τροχαίο στη Μεσογείων ήταν εικονολήπτρια της εκπομπής και ανακοίνωσε ότι τελικά η συνεργάτης του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο ΚΑΤ.

Πρόκειται για την εικονολήπτρια, Μαίρη Μάτσα. Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συντετριμμένοι στον αέρα, την ώρα που μετέδιδαν την τραγική είδηση του θανάτου της συνεργάτιδάς τους και δεν συγκράτησαν τα δάκρυα τους.

Από τα ξημερώματα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής μετέδιδαν τα γεγονότα για το τροχαίο και τελικά λίγο μετά τις 9:00 ανακοίνωσαν ότι εμπλεκόμενη σε αυτό ήταν η συνάδελφός τους.

Συγκλονισμένος είναι ολόκληρος ο ΑΝΤ1 όπως η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και ο πρόεδρος του σταθμού Θοδωρής Κυριακού.

Στο τέλος της εκπομπής, συγκλονισμένη όλη η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τη Μαίρη Μάτσα.



Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού επί της Λεωφόρου Μεσογείων τα ξημερώματα της Πέμπτης (01-04-2021).

Η οδηγός που κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα έχασε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός της καθώς έβγαινε από τη γέφυρα. 

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.

Τότε ήταν που έπεσε στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί ο οδηγός του. Μετά, σημειώθηκε καραμπόλα καθώς άλλα τρία αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο όχημα.

Η Μαίρη Μάτσα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο τέλος της εκπομπής, όλοι οι συντελεστές του «Καλημέρα Ελλάδα» συγκεντρώθηκαν με δάκρυα στα μάτια για να αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Μάτσα.

«Η θέση της στην κάμερα 3 δεν θα μείνει κενή, γιατί υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι ένας συνάδελφός μας εκεί. Εκεί ψηλά στον Παράδεισο που θα πας, να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

 

 

Πηγή: Eviazoom.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *