ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ INDIAN WELLS

Η Ντάρια Σάβιλ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη, που πέρασε… ξεκούραστα στην οκτάδα του BNP Paribas Open για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν μπροστά στο σκορ με 4-1 όταν η 28χρονη Αυστραλή πήρε ιατρικό τάιμ και έφυγε για τα αποδυτήρια. Ήταν ήδη δεμένο το πόδι της και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν να έχει πρόβλημα στην κίνησή της.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις, καθώς η Σάβιλ απείλησε τρεις φορές με μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του ματς, που κράτησε 13 ολόκληρα λεπτά. Το επόμενο κράτησε 9 και η Μαρία εκμεταλλεύτηκε το τρίτο μπρέικ πόιντ της για να προηγηθεί με 2-0.

Στη συνέχεια άρχισαν να φαίνονται τα προβλήματα της Σάβιλ και το αποτέλεσμα, όπως είπαμε, ήταν να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να πάρει η Μαρία… χωρίς ιδρώτα (σε 34 λεπτά) το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Εκεί θα περιμένει μια εκ των Έλενα Ριμπάκινα, Βικτόρια Γκόλουμπιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Μαρία, όσο και οι Ίγκα Σβιόντεκ, Πάουλα Μπαντόσα που συνεχίζουν στη διοργάνωση έχουν πιθανότητες να ανεβούν στο Νο.2 του κόσμο για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Στα προημιτελικά πέρασε και η Μάντισον Κις μετά το 6-1, 64 επί της Χάριετ Νταρτ και πέφτει πάνω στη φορμαρισμένη Σβιόντεκ. Μέχρι τώρα, δηλαδή, έχουμε Χάλεπ-Μάρτιτς, Σβιόντεκ-Κις, Σάκκαρη-Ριμπάκινα ή Γκόλουμπιτς και ο τέταρτος προημιτελικός θα βγει από τα ματς Μπαντόσα-Φερνάντες και Κουντερμέτοβα-Βοντρούσοβα.

Πηγή: Zougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *