ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (02/08) στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την Προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και η επικαιροποίηση του προγράμματος πολιτικής προστασίας «ΑΙΓΙΣ», ανακοίνωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης..

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξή του στη βρετανική τηλεόραση ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό. Είπε πως η προσέγγιση της κυβέρνησής του είναι «σκληρή αλλά δίκαιη». Πρόσθεσε πως οι ροές προς τα νησιά έχουν μειωθεί κατά 80%, και ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα. Τόνισε ότι η πολιτική επικεντρώνεται στην πάταξη των δικτύων διακινητών με συνεργασία με τις χώρες διέλευσης και προέλευσης.

Πηγή: Νews247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *