Breaking News
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/26 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΟ ART TV !
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ NEWS (22/4/26) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !
ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
FNB OPINIOΝ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ”
27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΕ
ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;
ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΒΑΝΟΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΥΡΩΠΗ
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΑ ΕΜΒΟΛIΩΝ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΓΙΑ ΜΕΤA ΤΟΝ ΙΟYΝΙΟ

H Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει ανανεώσει επί του παρόντος τη σύμβασή της για την προμήθεια εμβολίων κατά της Covid-19 με την AstraZeneca για μετά τον Ιούνιο, δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Τιερί Μπρετόν, την επομένη της ανακοίνωσης της υπογραφής νέας σύμβασης της ΕΕ με την Pfizer.

“Δεν έχουμε ανανεώσει τη σύμβαση (με την AstraZeneca) μετά τον μήνα Ιούνιο. Θα δούμε, κοιτάζουμε τι συμβαίνει”, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς όταν ρωτήθηκε από το δημόσιο γαλλικό δίκτυο France Inter/France Info. “Αρχίσαμε με την Pfizer γιατί δουλεύει πάνω στη δεύτερη φάση, τα εμβόλια δεύτερης γενιάς”, είπε. Θα “αποκτήσουμε πριν από άλλες” χώρες για τη συνέχιση του προγράμματος εμβολιασμού, τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο Στρασβούργο για το μέλλον της ευρωπαϊκής σύμβασης με την AstraZeneca, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επίσης διατήρησε την αβεβαιότητα. Το εμβόλιο της AstraZeneca θα μας βοηθήσει να βγούμε από την κρίση”, σημείωσε, από το Στρασβούργο κατά την έναρξη της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

“Αλλά για να ανταποκριθούμε στα παραλλαγμένα στελέχη, βλέπουμε ότι άλλα εμβόλια είναι σήμερα πιο αποτελεσματικά”,συνέχισε, τονίζοντας τον “πραγματισμό” που η ΕΕ επιδεικνεύει πάντα στο θέμα των εμβολίων. Η AstraZeneca παρήγαγε ένα “πολύ καλό” εμβόλιο, το οποίο “έχει κυρίως το πλεονέκτημα να μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνθήκες υλικοτεχνικής υποδομής και θερμοκρασίας” πιο ευέλικτες σε σχέση με άλλα εμβόλια, δήλωσε ο Τιερί Μπρετόν.

 

 

 

Πηγή: Via Diplomacy.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner