ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: ΣΤΗΝ 11Η ΘΕΣΗ Η ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ 3.000 Μ.

Στην 11η θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς των 3.000μ. τερμάτισε η Αναστασία Μαρινάκου, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο 25χρονη αθλήτρια τερμάτισε σε 9:22.35 μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό, δεδομένου ότι το ατομικό της ρεκόρ είναι 9:05.82 και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι μέσα στις πρώτες αθλήτριες της κούρσας της, για να διεκδικήσει την πρόκριση.

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς έμεινα μακριά από το ατομικό μου ρεκόρ. Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολη κούρσα, γιατί ξεκινήσαμε πολύ αργά και στα πρώτα μέτρα είχε σπρωξίματα και κλεισίματα και προσπαθούσα να βρω καλύτερη θέση.

Είδα πως πάμε πολύ αργά, προσπάθησα να βγω για να οδηγήσω με πρόλαβε μια άλλη κοπέλα. Στη συνέχεια είχε πολλές αλλαγές και σπρωξίματα και όλο αυτό με άδειασε. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσω στον τελικό και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί.

Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη για τη γενικότερη παρουσία μου στον κλειστό. Το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσω να δώσω λύση σε ένα πρόβλημα τραυματισμού κι έπειτα θα ξεκινήσω για τον ανοιχτό», τόνισε η Μαρινάκου με το τέλος του αγώνα.

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *