ΕΛΛΑΔΑ
ΕΡΩΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΟΙ

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου “πετάμε” πάνω από το νησάκι Έρως ή Δασκαλιό Πόρου. Γνωρίζατε ότι στον Πόρο υπάρχει ένα νησάκι που έχει όλα τα απαραίτητα για να αποτελέσει τον κατάλληλο τόπο όπου καταφεύγουν οι ερωτευμένοι για να παντρευτούν;

Τιρκουάζ νερά, σχήμα που μοιάζει με καρδιά και μόνο κτίσμα ένα εκκλησάκι, της Κοίμησης της Θεοτόκου (Παναγίτσα). Δεν χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από τον έρωτα για να «πετύχει» η συνταγή.

Ο ΕΟΤ ονόμασε το νησάκι αυτό «Έρως» και το χρησιμοποίησε ως αιχμή του δόρατος για τη διαφημιστική του καμπάνια το 2002.

Βρίσκεται απέναντι από την παραλία του Ρωσικού Ναυστάθμου και προσεγγίζεται με βάρκα. Λόγω του γραφικού του περιβάλλοντος γίνονται συχνά γάμοι. Η φήμη του δε, έχει απογειωθεί γιατί έχει σχήμα καρδιάς, αν το δει κάποιος από ψηλά, οπότε αποτελεί πρώτη επιλογή ζευγαριών που θέλουν να παντρευτούν!

Απολαύστε το βίντεο από το Haanity:

Πηγή: News247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner