Breaking News
Ραδιοφωνική εκπομπή, για την Εργατική Πρωτομαγιά, Τρίτη, 28-4-26 και ώρα: 8:00 μ.μ., στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε την Παρασκευή 24/4/26 στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα», με τον Γιώργο Βαθιώτη, στο Arttv !
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ news (22/4/26) στην εκπομπή «Επικαιρότητα» για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα !
ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
FNB OPINIOΝ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ”
27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΕ
ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;
ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΒΑΝΟΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΝ: «ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ»

Ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη τον Γάλλο ομόλογό του για την επανεκλογή του.Ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη τον Γάλλο ομόλογό του για την επανεκλογή του.Τα βήματα για την ενίσχυση των σχέσεων Τουρκίας – Γαλλίας, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας των προέδρων των δύο χωρών, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη τον Γάλλο ομόλογό του για την επανεκλογή του.

Ευχήθηκε, δε, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, τα εκλογικά αποτελέσματα να είναι ευεργετικά για τη Γαλλία.

Οι σχέσεις Τουρκίας – Γαλλίας είναι «πολύ σημαντικές», ως μέρος του παγκόσμιου ρόλου της Ευρώπης, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του.

Με πληροφορίες από Anadolu

Πηγή: Kathimerini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner