ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ

«Αν με αμφισβητεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ας καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον μου στην Βουλή. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα η αντικατάσταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη» απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στις αξιώσεις αντικατάστασής του από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και έκανε λόγο για οργανωμένη επιχείρηση συκοφάντησης του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης με αφορμή τις παρακολουθήσεις. «Στη λάσπη και στη συκοφαντία ο Τσίπρας αναζητά το άλλοθι της επερχόμενης ήττας του» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Επίσης, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να ζητά την αντικατάστασή του και ας καταθέσει πρόταση μομφή εναντίον του στην Βουλή. Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία εκφράζοντας την συμπαράστασή του: « Η Ελλάδα είναι από θέσης αρχών ενάντια στην τρομοκρατία και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφος της».

Παράλληλα ο υπουργός, καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία «Έχουμε εκφράσει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον Τουρκικό λαό και στο Τουρκικό κράτος, καταδικάζοντας με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την τρομοκρατική επίθεση στη Κωνσταντινούπολη. Η Ελλάδα είναι από θέση αρχής ενάντια σε κάθε τρομοκρατική πράξη όπου και να συμβαίνει και εναντίον οποιουδήποτε στρέφεται.

Ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών το γνωρίζει αυτό, ότι η χώρα μας φυλάσσει πάρα πολύ καλά τα σύνορά της και κανένας δε μπορεί να μπει παρανόμως στη, άρα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της. Από την εποχή του Φεβρουαρίου – Μαρτίου του 2020 μέχρι και τις μέρες μας οι παράτυποι μετανάστες που έρχονται οργανωμένα ως ασύμμετρη απειλή, αντιμετωπίζονται με αποτελεσματικό τρόπο και πάντοτε με βάση τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου.

Πηγή: Νewsbomb.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *