Breaking News
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στην Μαρία Αραμπατζή «BLUE SKY» και στην εκπομπή της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ», για την εργατική Πρωτομαγιά 1/5/26
ΓΙΑΙΡ ΓΚΟΛΑΝ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ
200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
2 MAIOY 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – “Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ”
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 1H MAIOY 1976 – ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
1 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «NET 24» στο EXTRA tv (30/4/26) για τον ήρωα της δημοκρατίας, Αλέκο Παναγούλη !
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ CDU ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τη στήριξή του στην Ελλάδα απέναντι στην τουρκική κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς.

   «Πρέπει να είναι σαφές ότι στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας και ότι προσπαθούμε από κοινού με την Ελλάδα να λύσουμε αυτές τις διενέξεις», δήλωσε ο κ. Μερτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε ξένους ανταποκριτές, επισημαίνοντας ταυτόχρονα και «θετικά στοιχεία» στην τουρκική πολιτική, όπως το κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου για πολεμικά πλοία, το οποίο, όπως είπε, αποτελεί συμβολή στην αποκλιμάκωση.

   «Από την άλλη πλευρά βλέπουμε και επιθετικούς τόνους εναντίον της Ελλάδας και είναι σαφές πού θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να στέκει η Γερμανία: στο πλευρό της χώρας-μέλους Ελλάδας», τόνισε.

Πηγή: Via DIplomacy.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner