ΕΛΛΑΔΑ
ΆΡΤΑ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, όμως κανένας από τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους δεν προχώρησε σε μήνυση. Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Άρταςμε πρωταγωνιστές δύο γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Εν ώρα υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να λύσουν προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους.

Μάλιστα από το γραφείο όπου ξεκίνησε ο καβγάς, ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε σε διάδρομο του νοσηλευτικού ιδρύματος με μάρτυρες άλλους εργαζομένους, ασθενείς και συνοδούς.

Στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, όμως κανένας από τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους δεν προχώρησε σε μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του καβγά δεν σχετίζεται με την δουλειά τους και το εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο ο ένας εκ των δύο, φέρεται να δημιουργεί συχνά εντάσεις στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από: Epiruspost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Protothema.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *