ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ” – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού “Μαζί Για Τη Ζωή “. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και στελέχη της Περιφέρειας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Γλυφάδας.

Τη βούληση της Περιφέρειας να συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά το γενναίο αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διαμήνυσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το Φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού “Μαζί Για Τη Ζωή” υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής,  για την Υποστήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών και στελεχών της Αυτοδιοίκησης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σάσα Πατεράκη βράβευσε τον Περιφερειάρχη για την προσφορά και τη υποστήριξη του στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Γλυφάδας.

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων ,Βραβεία απονεμήθηκαν στην Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Δ. Νάνου όπως και στην Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ιατρό Μ. Κουρή για τα όσα έχουν προσφέρει στον Σύλλογο αλλά και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ε. Φιλόπουλο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο διεθνούς Φήμης Τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης και ο Οίκος Τρανούλη με επίδειξη μόδας.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης συνεχάρη την κα Σάσα Πατεράκη για το έργο της κάνοντας λόγο για ένα βαθιά ευαισθητοποιημένο Σύλλογο ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία και πρόσθεσε μεταξύ άλλων :  «Οι Γυναίκες που δίνουν γενναία μάχη με τον καρκίνο είναι πρότυπο και πηγή έμπνευσης. Είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι και θέλω να υπογραμμίσω πως αυτές οι γυναίκες που δίνουν αυτή τη μάχη δεν πρέπει να νιώθουν και δεν είναι μόνες.  Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους. Χειροκροτούμε το έργο του Συλλόγου και κλείνοντας θέλω να επισημάνω τόσο ως Περιφερειάρχης όσο και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας».

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *