ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ GRAND FOYER ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΣΔΑ

Επίσκεψη στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Grand Foyer πραγματοποίησε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Δημόπουλος. Ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή του ΙΕΚ Γεωργίου Μπίσδα στις εγκαταστάσεις της Σχολής ενώ δοκίμασε τις γευστικές δημιουργίες του Τμήματος Μαγερικής από τις οποίες εντυπωσιάστηκε.  

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εκπάιδευσης αλλά και σε θέματα τοπικής αυτοδιόικησης Στο μήνυμα που ανήρτησε ο κ. Μπίσδας μετά τη συνάντηση, επεσήμανε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον Αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αθηνών κ. Γ. Δημόπουλο και αφού δοκίμασε από τα υπέροχα πιάτα των σπουδαστών μας, συζητήσαμε για εκπαιδευτικά θέματα και κοινές δράσεις στο μέλλον!».

Σε δηλώσεις του στο Active News, ο κ. Δημόπουλος τόνισε πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση ιδιαίτερα στον τομέα της μαγειρικής που είναι και η πρωμετωπίδα του γαστρονομικού τουρισμού. Επίσης, αναφέρθηκε στην σημασία της ασφάλειας τροφίμων για την γαστρονομία και την εστίαση. Όπως είπε, η Περιφέρεια Αττικής δίνει μεγάλη έμφαση σε πρωτοβουλίες σαν αυτή του Grand Foyer. 

 

Δείτε εδώ τις δημιουργίες της Σχολής Μαγειρικής Grand Foyer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σφαέλος και Γιάννης Φωτόπουλος

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *