Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού μεταξύ του Προέδρου του Chapter HJ-04 Solon, Alexandros Dimas , του Διοικητικού Μέλους Mihalis Galiatsatos και του Αρχηγού ΓΕΝ, Ναυάρχου Δ. Κατάρα Π.Ν.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε η πρόοδος των τριών επόμενων προγραμματισμένων δωρεών προς το Πολεμικό Ναυτικό.
Επιπλέον, έγινε αναφορά στη συνεχή παρουσία του Chapter HJ-04 Solon με σταθερή προσφορά προς το Π.Ν.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη διάθεση κάλυψης δύο εκ των δωρεών που ακολουθούν από τους κυρίους Μιχάλη Γαλιατσάτο και Λευτέρης Χρυσοφάκης- Public Profile , Director Shipping του Chapter. Και οι δύο έχουν σημαντική συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του “Σόλων”, αλλά ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν το Πολεμικό Ναυτικό.
Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Chapter απένειμε στον Α/ΓΕΝ το αναμνηστικό μετάλλιο της Ahepa Hellas , ενώ με τον κ. Μ. Γαλιατσάτο έλαβαν το αναμνηστικό νόμισμα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, δίνοντας την υπόσχεση της συνεχούς παρουσίας του Chapter HJ-04 στο Π.Ν και πάντα με προσφορές προς τις μάχιμες μονάδες του στόλου μας.
Related Post
Ακούστε Active Radio
Like us on Facebook







Leave a comment