ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ”ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!

Πανηγυρική επιβεβαίωση Directus, καθώς εδώ και τρεις ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει το θέμα!

Πριν λίγες ώρες, ο Πακιστανός Υπουργός Sajid Hussain Turi, συναντήθηκε με τον κ. Νότη Μηταράκη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: ”συζήτησαν για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, την προώθηση οδών νόμιμης μετανάστευσης και θέματα που σχετίζονται με την πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα. Τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία του και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το Πακιστάν.

Ταύτοχρονα πακιστανικά ΜΜΕ αναφέρουν:

”Ο Έλληνας υπουργός εκφράζει τη λύπη του για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στο Πακιστάν. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για τη βοήθειά τους στους πλημμυροπαθείς.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη της παράνομης εμπορίας ανθρώπων, την προώθηση της νόμιμης μετανάστευσης και θέματα που αντιμετωπίζει η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα. Και οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να επιλύσουν σύντομα όλα τα αμοιβαία θέματα.”

Δείτε εικόνες:

 
 

Δείτε τι αναφέραμε τις προηγούμενες ώρες για το θέμα:

Αποκλειστικό: Μανιφέστο υπέρ των παράνομων μεταναστών από τον Πακιστανό Υπουργό Διασποράς εντός Ελλάδας!-Πακιστανική κοινότητα: ”Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στην Ελλάδα”!

”Κεραυνοί” Α. Μουντζουρούλια στο Focus FM: ”Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί τον εποικισμό της χώρα με ισλαμιστές-Ήρθε στην Ελλάδα Πακιστανός Υπουργός” – Ηχητικό

Αποκλειστικό: Το Ισλαμαμπάντ μας φέρνει νέους ”εργάτες”!-Επίσκεψη πακιστανού Υπουργού στην Ελλάδα- ”Θα υπογράψουμε συμφωνίες”-”Έγκλημα” της Κυβέρνησης

Πηγή: Directus.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *