Breaking News
ΟΧΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΚΑΡΟΛΙΝ ΦΟΥΡΕΣΤ: ΟΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΒΔΟΜAΔΑ ΠΟΥ AΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΧAΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛEΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡIΑ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΑΛΙΕΣ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΝΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΛIΣΣΕ: ΤΟ ΟΧΥΡO «ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦOΡΟ» ΠΟΥ «ΒYΘΙΣΕ» ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟYΣ
ΓΛΥΠΤA ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ: ΤΙ ΑΠAΝΤΗΣΕ Η ΕΛΙΣAΒΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦH ΤΟΥΣ
ΓΕΡΜΑΝIΑ: AΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣOΔΙΑ ΜΕΤΑΞY ΚΟYΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟYΡΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔHΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡIΑ
BBC: Η ΕΕ ΕΞΕΤAΖΕΙ ΝEΑ ΣYΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦHΣ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT ΤEΛΗ ΟΚΤΩΒΡIΟΥ
ΣΥΡΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΠΟΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΑΣΜΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΕ
ΑΚΙΝΤΖΙ: ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΑΝ
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ – Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
ΕΕ: ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΖΗΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΕ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…(Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)

Σε μια ανθρώπινη και ειλικρινή συνέντευξη σας παρουσιάζουμε έναν άνθρωπο πρότυπο για όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους που απογοητεύονται από τις δυσκολίες της ζωής. Έναν νέο επιστήμονα και πολλά υποσχόμενο –για τη δραστηριότητά του- ευρωβουλευτή.

Η αποκλειστική αυτή συνέντευξη για το eurozoi.gr και το argonafplia.gr  δόθηκε στο Στρασβούργο στην δημοσιογράφο Σάγια Τσαουσίδου κατά την Σύνοδο Ιουλίου 2019 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Στέλιος είναι μαχητής και αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο προκειμένου να διεκδικήσει τα πιστεύω του για να βελτιώσει το επίπεδο ζωής και να διεκδικήσει τα δικαιώματα των πολιτών της Ευρώπης.

“Είναι η πρὠτη μου συνέντευξη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο” μας είπε και μας χαροποίησε ιδιαίτερα μιας και θέλαμε να τον γνωρίσουμε από κοντά και να σας τον παρουσιάσουμε. Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην καρδιά της Ευρώπης, στο Στρασβούργο συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια της πρώτης ολομέλειας της 9ης Κοινοβουλευτικής περιόδου. Με την καλή συνάδελφο και μέλος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Αριστέα Κοντόζογλου από τους “Κορινθιακούς Ορίζοντες” το περιοδικό της περιφέρειας που επι εικοσαετία δίνει δυναμικά το παρόν, υποδεχτήκαμε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο έξω από το Ημικύκλιο. Την αίθουσα συνεδριάσεων των 751 (ακόμη) ευρωβουλευτών που προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του να διεκδικήσει αυτά που θεωρεί καλύτερα για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιας Ένωσης που τελευταία αμφισβητείτε από πολλούς! Μιας Ένωσης που κατάφερε πολλά για τους πολίτες της αλλά μπορεί και πρέπει να κάνει ακόμη περισσότερα!

Συναντήσαμε έναν ιδιαίτερα ενημερωμένο ευρωβουλευτή και έτοιμο να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Αρχικά τον γνωρίσαμε μέσα από την υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Οι παλαιότεροι θυμούνται το νεαρό αριστούχο μαθητή που διεκδίκησε και σήκωσε τη σημαία στην παρέλαση του σχολείου του.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ευρωβουλή, μέσα από το βιογραφικό του: Γεννήθηκα το 1985 στον Βύρωνα. Δεκατεσσάρων μηνών διαγιγνώσκομαι με Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία σε ένα μάλλον απροετοίμαστο κράτος, αλλά βιώνω μια γεμάτη παιδική και εφηβική ηλικία λόγω της αγαπημένης μου οικογένειας. Έτσι, στις 28 Οκτωβρίου 1999 γίνομαι ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία παρελαύνοντας σημαιοφόρος με το αμαξίδιό μου. Το 2003 εισάγομαι στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου το 2012 αποφοιτώ αριστούχος, κι αποφασίζω να μείνω στην Ελλάδα. Το 2014 αποκτώ μεταπτυχιακό τίτλο στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών και την περίοδο 2013-2015 μετεκπαιδεύομαι στα ζητήματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Το 2016 αποκτώ ειδικότητα στην ψυχιατρική και έκτοτε εργάζομαι ως επιμελητής Β’ στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ. Το 2014 συν-ιδρύω το i-Living, τον πρώτο ελληνικό οργανισμό ανεξάρτητης διαβίωσης, εκλεγόμενος έκτοτε μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Ανεξάρτητη Διαβίωση.

Πηγή:Eurozoi.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!