ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΙΑΘΟΣ: ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τα χρέη και τα δάνεια φαίνεται πως είναι τα αίτια που οδήγησαν τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του που ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν απαγχονισμένο τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Αγία Ελένη.

Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο. Οπως αναφέρει το gegonota.news o επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών ήταν ένα πρόσωπο γνωστό και αγαπητό στο νησί.

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία Νίκος Τζούμας, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Ethnos.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *