Breaking News
ΠΥΡΚΑΓΙA ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤEΑ
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: 346 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 210 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – 77 ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΑΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΣΗ: ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ
Η ΑΕΝΑΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: ΟΥΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ
ΚIΝΑ: 18 ΧΡOΝΙΑ ΦΥΛAΚΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤAΝΑ ΤΟΥ REAL ESTATE ΚΑΙ ΓΝΩΣΤO ΕΠΙΚΡΙΤH ΤΟΥ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
«ΘAΛΑΣΣΑ» Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΙΑΝΟ» – Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
HANDELSBLATT: ΓΙΑΤI Η Ε.Ε ΔΕΝ ΚΑΤΑΦEΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛHΣΕΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΞΕΠEΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 100 ΟΙ ΚΑΤΑΛHΨΕΙΣ – ΤΑ ΚΛΕΙΣΤA ΣΧΟΛΕIΑ ΚΑΙ ΤΜHΜΑΤΑ ΛOΓΩ ΚΡΟΥΣΜAΤΩΝ
ΤΟ ΑΔΙEΞΟΔΟ ΤΣIΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΚIΝΔΥΝΟΣ ΕΠΑΝAΠΑΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜEΓΑΡΟ ΜΑΞIΜΟΥ
ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΑΡ ΝΤΕΠΑΡΤΙΕ
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΦΗΓΗΜΑ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ 800 ΕΚΑΤ. ΣΕ ΜΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ
ΠΑΡΑΛΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε, ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΧΑΜΑ ΜΕ ΚΑΪΡΟ
ΔΕΘ 2020: ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
ΑΥΤA ΕIΝΑΙ ΤΑ ΜEΤΡΑ ΣΤHΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒEΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓEΝΤΕΣ ΤΟΥ «ΙΑΝΟY»
ΕΥΡΩΠΗ
ΣΕ ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΛΙΑΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Οι λιανικές πωλήσεις στην ευρωζώνη αυξήθηκαν κατά 5,7% τον Ιούνιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την Eurostat. Πτώση 6,8% κατέγραψαν σε μηνιαία βάση οι online αγορές, καθώς οι καταναλωτές επέστρεψαν στα φυσικά καταστήματα.

Ο όγκος των λιανικών πωλήσεων στην ευρωζώνη ανέκαμψε τον Ιούνιο στα επίπεδα που είχαν καταγραφεί τον Φεβρουάριο πριν τα lockdowns, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις, ολοκληρώνοντας την ανάκαμψη που ξεκίνησε τον Μάιο, μετά το ρεκόρ πτώσης που σημειώθηκε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, γράφει το Reuters.

Οι λιανικές πωλήσεις στην ευρωζώνη αυξήθηκαν κατά 5,7% τον Ιούνιο από τον Μάιο, σύμφωνα με την Eurostat, με «οδηγούς» τις πωλήσεις ενδυμάτων και καυσίμων αυτοκινήτων.

Η αύξηση των πωλήσεων ήταν μικρότερη του 5,9% που προέβλεπαν οι αναλυτές, ωστόσο αυτό αντισταθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό από μια ανοδική αναθεώρηση των στοιχείων για τις λιανικές πωλήσεις του Μαΐου.

Η Eurostat ανακοίνωσε πως ο όγκος των αγορών έκανε άλμα 20,3% τον Μάιο σε μηνιαία βάση, αναθεωρώντας την πρώτη εκτίμηση για αύξηση 17,8%, η οποία ήταν ήδη η υψηλότερη που είχε καταγραφεί από το 1999.

Έτσι, οι δυο διαδοχικές αυξήσεις στις λιανικές πωλήσεις αντισταθμίζουν πλήρως τις πτώσεις-ρεκόρ του Μαρτίου και Απριλίου, όταν οι χώρες της ευρωζώνης επέβαλαν τα lockdowns για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο όγκος πωλήσεων τον Ιούνιο ήταν 1,3% υψηλότερος από αυτόν που είχε καταγραφεί τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν πτώση 0,5%.

Σε μηνιαία βάση, οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν με διψήφιο ποσοστό τον Ιούνιο στην Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ιταλία, αλλά μειώθηκαν και πάλι στη Γερμανία και την Αυστρία.

Οι πωλήσεις υφασμάτων, ενδυμάτων και υποδημάτων αυξήθηκαν κατά 20,4% σε μηνιαία βάση στην ευρωζώνη, ενώ οι online αγορές μειώθηκαν τον Ιούνιο για πρώτη φορά φέτος, κατά 6,8% σε μηνιαία βάση, καθώς οι καταναλωτές επέστρεψαν στα φυσικά καταστήματα.

 

Πηγή: Euro2day.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *