Breaking News
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ: “ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ”
WRC – ΡΑΛΙ ΕΣΘΟΝΙΑΣ: ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΟ WRC ΓΙΑ ΤΟΥΣ PAJARI – SALMINEN
19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ – “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ”
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ “ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ” ΑΡΧΑΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ MΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΔΙΣΑ ΚΑΙ TECH CONNECTA VERTEX LTD ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2026
Ο Αν. Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πάνος Αβραμόπουλος, μίλησε στο ΑΡΤ tv στο «Εκρηκτικό Δελτίο» με τη Σοφία Παραδείση 15-7-26, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα !
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΕΟΥΛ: ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η πυρκαγιά προκλήθηκε όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό γύρω στις 13:50 τοπική ώρα (06:50 ώρα Ελλάδας) στο σκεπαστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Γκουατσεόν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, αλλά ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο, δήλωσε. «Πραγματοποιούμε έρευνες στο εσωτερικό του τμήματος αυτού για την περίπτωση που υπάρχουν άλλα θύματα», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ 37 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν διακρίνεται το σκεπαστό τμήμα του υπέργειου αυτοκινητοδρόμου – το οποίο καλύπτεται από ειδική ηχομονωτική κατασκευή προκειμένου να προστατεύονται τα γειτονικά κτίρια από τον θόρυβο της κίνησης των οχημάτων – να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Εξαιτίας της αυξημένης κίνησης, τα οχήματα δυσκολεύθηκαν να διαφύγουν από το σημείο όταν ξέσπασε η φωτιά και ακούστηκε η έκρηξη, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Πηγή: Vradini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *