ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: “ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΒΟΥΤΣΗΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Όλα κυλούσαν σχετικά… ήρεμα κατά την διάρκεια της ομιλίας που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ο Νίκος Βούτσης μέχρι να… ανάψει η φωτιά είχε παρέμβει μόνο μία – δυο φορές για να ζητήσει από το Σώμα να κάνει ησυχία.

Ωστόσο κάποια στιγμή μια “σπίθα” αρκούσε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε μια βουλευτή της αντιπολίτευσης, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά της.

Οργισμένος ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε: “Είπατε κάτι; Αν είστε κουρασμένη μπορείτε να περάσετε έξω“!

Αμέσως… παρενέβη ο Νίκος Βούτσης, λέγοντας: “Παρακαλώ μην κάνετε υποδείξεις”!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε απευθυνόμενος στην βουλευτή: “Υποδείξεις τέτοιες όχι σε μένα! Να περάσετε έξω!“.

Ο Νίκος Βούτσης… επέμεινε: “Κύριε πρόεδρε, εγώ προεδρεύω. Δεν προεδρεύετε εσείς. Και δι’ εμού να μιλάτε”.

Να κάνετε σωστά την δουλειά σας“, επανήλθε ο αρχηγός της ΝΔ, συμπληρώνοντας πως “φέρεστε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Βουλής. Αρκετά πια! Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας κατεβείτε κάτω”.

“Αφήστε αυτό το ύφος”, έλεγε ο Νίκος Βούτσης, “δεν θα μου υψώνετε εμένα τον τόνο της φωνής σας” απαντούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Για να συνεχίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας “κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας τώρα, αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη θα την επιβάλω εγώ”.

Εκεί πέταξε νέο “καρφί” προς τον Νίκο Βούτση ότι συμπεριφέρεται έτσι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, για να λάβει την απάντηση από τον πρόεδρο της Βουλής πως “εσείς βρίσκεστε 4 χρόνια σε προεκλογική περίοδο“.

Πηγή: Newsit.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *