Breaking News
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΟΛΤΣ: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΝΑ ΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» -ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…
ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ Β. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΆΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ -ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙA – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ: ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ: ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΕΞEΛΙΞΗ “ΣΦIΓΓΕΙ ” ΤΗΝ AΓΚΥΡΑ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ AΛΜΠΙΝ ΚΟΥΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 50%
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Την υπογραφή τους φαρδιά πλατιά στη σωτηρία του Π. Πολάκη έβαλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι πρόθυμοι βουλευτές, Δανέλλης, Θεοχαρόπουλος, Κουντουρά, κλπ. Μάλιστα, υπήρξε και μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης βλέποντας ότι το πολιτικό του μέλλον αργοσβήνει, υπερψήφισε!


Έτσι την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης συνολικά υπερψήφισαν 153 βουλευτές.  Όλοι μαζί ουσιαστικά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Π. Πολάκη και τις… δύο δημοκρατίες. Να σημειωθεί ότι την πρόταση καταψήφισαν 136 βουλευτές ενώ 11 βουλευτές είπαν παρών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε σήμερα να ρίξει τους τόνους, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή τις προσωπικές επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη και δη στον πατέρα του. Εξ ου κιόλας όπως έλεγαν αργότερα πηγές της ΝΔ ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επέλεξε να συνομιλήσει επί της ουσίας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όχι με τον Αλέξη Τσίπρα».

Συγκεκριμένα κατά τις ίδιες πηγές «αναφέρθηκε ονομαστικά στον κ. Τσακαλώτο αρκετές φορές γιατί ακούγοντας τη δική του τοποθέτηση αναγνώρισε ότι με τον υπουργό Οικονομικών μπορεί να γίνει μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση. Έστειλε έτσι ένα σαφές μήνυμα ότι η ένταση και η τοξικότητα στο δημόσιο διάλογο προκαλείται αποκλειστικά από τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο προσπέρασε ως πολιτικό που τον έχουν ξεπεράσει και οι πολίτες και η εποχή. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που επέλεξε να μην του απαντήσει καν, καθώς ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε σε κανένα από τα πολιτικά ερωτήματα που του έθεσε».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε διαμηνύσει ότι «Τσίπρας ίσον Πολάκης, Πολάκης ίσον Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ ίσον Τσίπρας, όλοι μαζί είστε Πολάκης». Κάτι που προφανώς αποδείχτηκε στην ψηφοφορία που ακολούθησε, όσο κι αν ο πρωθυπουργός επιχείρησε να μετατρέψει τη συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη ο «Πολακισμός» είναι το τελευταίο στάδιο της κατρακύλας του κ .Τσίπρα», συμπέρασμα που εξήχθη κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης και κυρίως από την ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας….

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Liberal.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *