Breaking News
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΟΛΤΣ: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΝΑ ΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» -ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…
ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ Β. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΆΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ -ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙA – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ: ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ: ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΜΕ
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΕΞEΛΙΞΗ “ΣΦIΓΓΕΙ ” ΤΗΝ AΓΚΥΡΑ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ AΛΜΠΙΝ ΚΟΥΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 50%
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ: “Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!”

Για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε με τα υπερβολικά ΜΜΕ που συνειδητά, όπως υποστήριξε, προκαλούν φόβο για αντιπολιτευτικούς λόγους !

 

 

Υπερβολή και τρομολαγνεία καταλόγισε στα μέσα ενημέρωσης ο Παύλος Πολάκης (και) για τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν την έξαρση της γρίπης στη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Και παρ’ όλο που οι θάνατοι ανέρχονται σε 39, με 20 μόνο την προηγούμενη εβδομάδα (ανάμεσά τους και δύο παιδιά),  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εκτίμησε πως «δεν ήρθε και η καταστροφή».

«Ζούμε μία έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος, αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σε δηλώσεις του στο Kontra Channel και τα ‘βαλε πάλι με τα ΜΜΕ :

«Οτιδήποτε γίνεται, χρησιμοποιείται για να παράξουν φόβο και καταστροφή στα πλαίσια μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης», επέμεινε με αφορμή αυτή τη φορά την κάλυψη των κρουσμάτων του ιού στη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θέλησε να υπογραμμίσει ότι φέτος έγινε η πιο αυξημένη προφυλακτική εμβολιαστική κάλυψη, «βάσει ενδείξεων» και όχι όπως έγινε επί υπουργίας Αβραμόπουλου που αγοράστηκαν 18 εκατ. εμβόλια, όπως καυστικά σχολίασε.

Μέχρι σήμερα, τόνισε, έχουν εμβολιαστεί 2 εκατ. άνθρωποι. Ασχέτως βέβαια αν το 85% των νοσηλευόμενων – νοσηλευθέντων ήταν ανεμβολίαστο και τώρα ψάχνουν για επιπλέον εμβόλια (σ.σ. σήμερα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εμβόλιο στα φαρμακεία), αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών η δραστηριότητα της γρίπης θα «τραβήξει» λίγο παραπάνω φέτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Protagon.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *